Droppe til innhold

StudentinformasjonGrunnskolelærerutdanning 5-10. trinn (femårig masterutdanning)

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
300
Kull/termin:
Høst 2019
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Pedagogikk og elevkunnskap 1, emne 1

Emnekode:
M5GPE1100
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Engelsk, emne 1

Emnekode:
M5GEN1100
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Engelsk, emne 2

Emnekode:
M5GEN1200
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Norsk, emne 1

Emnekode:
M5GNO1100
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Norsk, emne 2

Emnekode:
M5GNO1200
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Praksis, 1.år

Emnekode:
M5GP1000
Studiepoeng:
0.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Matematikk, emne 2

Emnekode:
M5GMT1200
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Matematikk, emne 1

Emnekode:
M5GMT1100
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart for nye studenter høst 2019 - Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10 (femårig masterutdanning)

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen? 

Senest fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt. 

Obligatorisk oppmøte 13. august 

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Se hvor og når du skal møte øverst på denne siden. 

Kan du ikke møte første studiedag? 

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte. 

Har du fullført sjekklista for nye studenter? 

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklisten for nye studenter finner du på våre sider om studiestart. 

Timeplan 

Første studiedag blir du delt inn i klasser fordelt på undervisning. Timeplanene varierer basert på hvilken klasse og gruppe du blir plassert på og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart. Timeplanen over viser all undervisning i emnet og du vil få beskjed ved studiestart hvilken undervisning som gjelder for deg. 

Grunnskolelærerutdanningen er en profesjonsrettet utdanning som legger opp til aktiv deltakelse i undervisningen. De tre første semestrene er derfor undervisningen obligatorisk med krav om minimum 80% deltakelse. Les mer om dette i de enkelte fag- og emneplanene 

Pensum, program- og emneplaner 

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. 

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas. 

Pensum får du vite mer om etter studiestart. Det er ikke nødvendig å kjøpe bøker før dette, men har du lyst til å starte litt i sommerferien anbefaler vi boka: "Jeg skal bli lærer. Utvikling av profesjonskompetanse" av Christensen, H., & Thorsen, K. E.  

Fritak for fag 

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart. 

Du må levere politiattest 

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart, det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå

Lurer du på noe? 

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden. 

chatbot-portlet