Droppe til innhold

StudentinformasjonGrunnskolelærerutdanning 5-10. trinn (femårig masterutdanning)

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
300
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Heiltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Matematikk, emne 3

Emnekode:
M5GMT1300
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Engelsk, emne 3

Emnekode:
M5GEN1300
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Norsk, emne 3

Emnekode:
M5GNO1300
Studiepoeng:
15.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart for nye studenter høst 2018 - Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10 (femårig masterutdanning)

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna opptak. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 14. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter.

Timeplan

Første studiedag blir du delt inn i klasser fordelt på undervisning. Timeplanene varierer basert på hvilken klasse og gruppe du blir plassert på og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart. Timeplanen over viser all undervisning i emnet og du vil få beskjed ved studiestart hvilken undervisning som gjelder for deg. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. 

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversiikten øverst på denne siden innen studiestart. Noen pensumlister er allerede ferdige. Du finner de ved å søke opp din emnekode eller emnetittel her. 

Det blir en gjennomgang av pensum ved studiestart. Det er ikke nødvendig å kjøpe bøker før dette, men har du lyst til å starte litt i sommerferien anbefaler vi boka: "Jeg skal bli lærer. Utvikling av profesjonskompetanse" av Christensen, H., & Thorsen, K. E. 

Fritak for fag  

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.

Du må levere politiattest     

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart, det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå.

Lurer du på noe?  

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

 

 

Ta kontakt