Bachelorstudium - barnehagelærerutdanning, arbeidsplassbasert (ABLU) Oslo og Viken - Student

Studieoversikt Offentlig

Bachelorstudium - barnehagelærerutdanning, arbeidsplassbasert (ABLU) Oslo og Viken Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
180
Kull/termin
Vår 2023
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Programplan

Nyhet

Studiestart for nye studenter høst 2022 - Barnehagelærerutdanning, arbeidsplassbasert (ABLU), Oslo og Viken

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Obligatorisk oppmøte mandag 15. august 

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om, tid og sted i timeplanen din øverst på denne siden.  Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.  

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)  

Sjekklisten for nye studenter    

Gå gjennom denne sjekklisten før studiestart.     

Tilgang til OsloMet sine systemer    

Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet på  infosenter-lui@oslomet.no  

Etter du har fått dette må du aktivere brukerkontoen din. 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag.     

Syk første dag og fritak fra fag 

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet infosenter-lui@oslomet.no skal inneholde:  

  • Fullt navn  
  • Studium  
  • Dato og klokkeslett for når du kan møte 

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere.  

Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.    

Klasser, grupper og samlingsdatoer 

Første studiedag blir du delt inn i klasser og grupper fordelt geografisk. Timeplanene varierer basert på hvilken klasse og gruppe du blir plassert på og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart. Studenter ved arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning har all undervisning og studieaktivitet på torsdag og fredag. I studiestartsuken er det oppmøte hver dag.   

Mentorordning    

Barnehagelærerutdanningen ved OsloMet ønsker å bli nærmere knyttet til barnehagen du arbeider i, og et av tiltakene er at du som student får oppnevnt en mentor i din barnehage. Mentoren vil motta et symbolsk honorar fra OsloMet for å følge deg på din vei til å bli barnehagelærer.     

Da trenger vi kontakt informasjon til barnehagen, samt mentor. Om dere ikke allerede har gjort det er det fint om dere fyller ut dette nettskjemaet. Hvis dere ikke har navnet på mentor klart, vil vi gjerne at dere likevel fyller ut skjemaet med det dere vet. Daglig leder og mentor blir invitert til et informasjonsmøte på OsloMet, mandag 15. august kl. 14:30-16:00.  

Politiattest 

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart. Det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå

Tuberkulose og MRSA å

For å kunne gå ut i praksis må du være smittefri for tuberkulose og MRSA. Dersom du har vært utsatt for smitterisiko må du få tatt prøve hos lege. Dokumentasjon på prøve må leveres til studieadministrasjonen før du kan starte praksisopplæring/klinisk undervisning. 

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Ta kontakt