Droppe til innhold

Nyheter

Smittevern i studiestart

Smittevern i studiestart

Alle studenter må ta smittevernkurs, faddergrupper og arrangementer blir i henhold til FHI sine retningslinjer. Hold avstand, vask hender og hold deg hjemme hvis du er syk.

Alle studenter som skal studere ved OsloMet må følge rutiner for smittevern. Dette gjelder både for fadderuken og undervisning. Du som student har ansvar for å overholde disse.

Følg OsloMet sine smitterutiner

Smittevernkurs

Alle studenter ved OsloMet må ta et obligatorisk smittevernkurs før studiestart og fadderuken. 

Smittevernkurset for studenter finner du på Bokskapet. Er det første gang du besøker Bokskapet må du velge REGISTRER og deretter "Sign UP with FEIDE". Om du har brukt Bokskapet før logger du deg inn som vanlig.

Etter at du har logget inn kan du følge denne lenken for å komme direkte til kurset. Trykk "Enroll" for å få tilgang til kurset.

Syke eller smittede skal ikke komme til campus eller være med på fadderuken

  • Har du luftveissymptomer, skal du ikke være fysisk på studiestedene eller fadderaktiviteter før tidligst ett døgn etter symptomfrihet.
  • Har du bekreftet smitte av Covid-19 (korona), skal du ikke være fysisk på studiestedene før tidligst 7 dager etter symptomfrihet. 

Smittevern i fadderuken

  • Faddergruppen kan ikke være mer enn 20 personer til sammen. Dette betyr at dere må holde sammen i deres gruppe, ikke møte andre grupper. Hvis dere møtes i parken eller andre steder må dere kun være faddergruppen sammen. Dere som er i faddergruppen må holde en-meters avstand.
  • Ved arrangementer som arrangeres av fadderstyret på offentlig sted, vil det være en begrensning på 200. Det er forbudt å ha arrangementer med flere mennesker i Norge i dag. Her gjelder også 1-metersregelen, og husk at ved alkoholkonsum vil det være vanskeligere å opprettholde disse reglene.
  • Du kan ikke være med på fadderuken dersom du føler deg syk eller har symptomer. 
chatbot-portlet