StudentinformasjonBachelorstudium - barnehagelærerutdanning deltid / samlings- og nettbasert

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Kull/termin:
Høst 2020
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Grunnet situasjonen med Covid-19 kan det skje endringer i timeplanen på kort varsel, husk å sjekke timeplanen ofte.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Emner og pensumlister

Praksis eget arbeidssted, 1.studieår

BLDPE1000
0.0

Kunst, kultur og kreativitet

BLD3100
30.0

Barns utvikling, lek og læring 1

BLD1100
15.0
Programplan

Studiestart for nye studenter høst 2020 - Barnehagelærerutdanning, samlings- og nettbasert

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Samordna Opptak så fort som mulig å endre svaret ditt til nei.

Obligatorisk oppmøte 10. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Se hvor og når du skal møte under Timeplan lenger opp på denne siden.

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-lui@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Det er opprettet en egen Facebook-gruppe for deg som skal starte på samlings- og nettbasert barnehagelærerutdanning: https://www.facebook.com/groups/451244752238803/ Bli gjerne medlem av denne gruppen. Der er det anledning å stille spørsmål og du kan bli kjent med andre som har søkt samme studium som deg.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Sjekklisten for nye studenter og ofte stilte spørsmål finner du på våre sider om studiestart. Fra sjekklisten finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer.

Timeplan

Første studiedag blir du delt inn i grupper fordelt på undervisning. Timeplanene varierer basert på hvilken gruppe du blir plassert på og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart. Timeplanen over viser all undervisning i emnet og du vil få beskjed ved studiestart hvilken undervisning som gjelder for deg.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du under Emner og pensumlister lenger oppe på siden.

Pensumlistene dine vil du finne under Emner og pensumlister lenger oppe på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Det blir en gjennomgang av pensum når emnene starter. Dersom du allerede nå ønsker å komme i gang med lesingen kan du starte med boken «Det viktigste er å få leke» av M. Öhman. På pensum står kapittel 3,4,5,16,17,19.

Du må levere politiattest

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart, det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå.

Sjekk om du må teste deg for tuberkulose

For å kunne gå ut i praksis må du være smittefri for tuberkulose. Dersom du har vært utsatt for smitterisiko må du få tatt prøve hos lege, og levere dokumentasjon til studieadministrasjonen før du kan starte praksisopplæring. Les mer om dette på våre nettsider om medisinsk testing, og merk at informasjonen som gjelder MRSA ikke gjelder for din praksisopplæring.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.