Videreutdanning i utviklingshemming, psykisk helse og kvalitetsforbedring i praksis - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning i utviklingshemming, psykisk helse og kvalitetsforbedring i praksis Studieinformasjon

Studiested
Kjeller
Studiepoeng
Kull/termin
Vår 2023
Omfang
Deltid
Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Timeplanen for våren 2023 er under arbeid. Den kan bli endret fram til 1. desember.

Emner og pensumlister

Kvalitetsforbedring i praksis innen psykisk helse

Emnekode PLU6300
Studiepoeng 15.0

Programplan

Obligatorisk digitalt oppmøte 29. august 2022

Det er obligatorisk digitalt oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om, tid og sted i timeplanen din øverst på denne siden fra 1. juni. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Finn frem på campus Kjeller (mazemap.com)

Husk å takke ja til studieplass

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Søknadsweb. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Søknadsweb så fort som mulig og endre svaret ditt til nei.

Sjekklisten for nye studenter

Gå gjennom denne sjekklisten før studiestart.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere brukerkontoen din. 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag.

Syk første dag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet og skal inneholde:

• Fullt navn

• Studium

• Dato og klokkeslett for når du kan møte

Klasser, grupper og samlingsdatoer

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under "Timeplan" lenger oppe på siden. Timeplanen publiseres i juni.

Studentweb lenke

Faglig kontakt