Droppe til innhold

StudentinformasjonPPU for yrkesfag, heltid Kjeller

Studiested:
Kjeller
Studiepoeng:
60
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Videreutvikling av lærerkompetanse

Emnekode:
PPUH6100
Studiepoeng:
30.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

3. praksisperiode

Emnekode:
PPUHPRA3
Studiepoeng:
0.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart for nye studenter høst 2018 - Praktisk-pedagogisk utdanning for yrkesfag, heltid Kjeller

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Praktisk-pedagogisk utdanning for yrkesfag (trinn 8-13), heltid.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 14. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid:Uke 33, tirsdag 14. august, kl. 09.00
  • Sted: Kjeller
  • Veibeskrivelse til Kjeller

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter.

Alle studenter på OsloMet må ha egen bærbar PC. Du får Office 365 med Word, Powerpoint, Excel, skylagring, epost og mange andre verktøy gratis av OsloMet. Alle disse verktøyene finner du når du logger inn på Min side for studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Vi anbefaler at du kjøper følgende bøker før studiestart, og hvis du er har lyst til å komme i gang med lesingen. Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart på hvert emne.

  • Hiim, H. & Hippe, E. (2009). Undervisningsplanlegging for yrkesfaglærere (3. utg.). Oslo: Gyldendal akademisk. Kap. 1-8. 130 sider.
  • Nilsen, S. E. & Haaland, G. (2013). Læring gjennom praksis: innhold og arbeidsmåter i yrkesopplæringen. Oslo: PEDLEX norsk skoleinformasjon Kap. 1-6. 180 sider.
  • Andersen, E. S. & Schwencke, E. (2012). Prosjektarbeid: En veiledning for studenter (4. utg.). Bekkestua: NKI forl.

Du må levere politiattest

Ditt studium har praksis som krever at du leverer politiattest ved studiestart. Søk i god tid før studiestart, det kan ta 4-5 uker å få utstedt politiattest. Les informasjonen om politiattest nøye og søk nå.

Sjekk om du må teste deg for tuberkulose og MRSA

For å kunne gå ut i praksis må du være smittefri for tuberkulose og MRSA. Dersom du har vært utsatt for smitterisiko må du få tatt prøve hos lege, og levere dokumentasjon til studieadministrasjonen før du kan starte praksisopplæring/klinisk undervisning.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.