Bachelorstudium i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet - Student

Studieoversikt Offentlig

StudentinformasjonBachelorstudium i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
180
Kull/termin
Vår 2021
Omfang
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Grunnet situasjonen med Covid-19 kan det skje endringer i timeplanen på kort varsel, husk å sjekke timeplanen ofte

Emner og pensumlister

Ledelse, organisasjon og kommunikasjon

Emnekode BAL1200
Studiepoeng 15.0

Arbeidsrett

Emnekode BAL1300
Studiepoeng 15.0

Studiestart 2020 - Bachelorstudiet i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet

Studiestart 2020 - Bachelorstudiet i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på bachelorstudiet.

Har du takket ja til studieplassen?

Senest 24. juli må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Samordna Opptak så fort som mulig å endre svaret ditt til nei.

Obligatorisk oppmøte 11. august

Tid: 09.45

Sted: Zoom (digitalt oppmøte)

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. På grunn av situasjonen med koronaviruset kan det være noen studenter som har digital undervisning første dagen. Du finner informasjon om tid og sted, og om du skal møte opp på campus eller digitalt, under "timeplan" øverst på denne siden.  Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. 

Alle studenter skal registrere sitt oppmøte digitalt, du får en sms med mer informasjon før første studiedag.

På grunn av situasjonen med koronaviruset må alle studenter ta smittevernkurset til OsloMet før du møter opp på campus. Retningslinjer og smittevernkurs. 

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. I tillegg til informasjon om semesterregistrering, brukerkonto, studiekort mm. kan du lese om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklista for nye studenter finner du på våre sider om studiestart.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” fra begynnelsen av juni. Se lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. Du får studentnummer og pinkode i august, litt før studiestart. Du kan da semesterregistrere deg og komme inn i Canvas.

Timeplanen vil også vise om du skal ha digital undervisning eller undervisning på campus.

Hvis du skal ha digital undervisning: husk å bruke din OsloMet-bruker til å logge deg på digital undervisning i Zoom

 

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjon om hva studiet ditt inneholder, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse er i semesteroversikten øverst på denne siden. Program- og emneplaner for 2020-21 blir lagt ut i juni.

Innen studiestart vil du også finne lenker til pensumlistene dine fra semesteroversikten. Pensumlister blir i tillegg lagt ut i læringsplattformen Canvas, som du har tilgang til etter at du har registrert deg i august. 

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass og takket ja til plassen.

 

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du oppe til høyre på siden.

Studieinfokontakt

Kontakt oss