Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Rektorutdanningen

Studiested:
Samlingsbasert -se plan
Studiepoeng:
30
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Den fullstendige samlingsoversikten ligger i læringsplattformen Canvas. Vennligst bruk oversikten i Canvas i stedet for timeplanen under.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Studiestart for nye studenter høst 2018 - Rektorutdanningen

Velkommen til OsloMet – storbyuniversitetet! Opptak til Nasjonal rektorutdanning forutsetter at du har søkt og blitt prioritert av Utdanningsdirektoratet. Her er det du trenger å vite før- og under studiestart på ditt studium.

 

Rektorutdanningen ved OsloMet gir en forskningsbasert innføring i skoleledelse med vekt på praksiser som er positivt relatert til elevenes læringsmiljø, elevenes læring og lærerkollegiets profesjonsutvikling.

Første studiedag

Første samling er 12. til 14.september 2018, med felles middag første kveld.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du melde fra til administrativ kontaktperson. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Programplan

I programplan/fagplan finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenke til programplan finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Se sjekklista for nye studenter

Som student tatt opp gjennom Utdanningsdirektoratet behøver du ikke møte før første samlingsdag (12.09), du skal ikke betale semesteravgift, og du har allerede takket ja. De ytterligere punktene må, og bør du gjennomføre.

På samlingene - privat PC og pålogging på nett: Du må huske brukernavn (studentnummer) og passord. Les mer om trådløst nett ved OsloMet.

Flere rektorstudenter har tatt med en jobb-PC. Disse kan ofte ha sperrer som gjør det vanskelig å koble på eksterne nett. Kontroller dette før du kommer til samling.

Samlingsdatoer høsten 2018

  • Første samling 12. - 14. september i Oslo
  • Andre samling 24. - 26. oktober på Hamar
  • Tilbud om skriveseminar 20. november på Hamar (Ikke obligatorisk)
  • Tredje samling 21. - 23. november på Hamar 

Se hele samlingsoversikten (PDF)

Pensum

Program for hver samling blir lagt ut i Canvas med henvisning til aktuell litteratur for tema på samlingen.

Pensumlisten vil bli tilgjengelig i Canvas.

Akademika Frydenlund kan på forhånd gjøre klar pensumpakker til dere. Mer informasjon i mail. frydenlund@akademika.no

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss