Videreutdanning - Rektorutdanningen - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning - Rektorutdanningen Studieinformasjon

Studiested
Samlingsbasert -se plan
Studiepoeng
30
Kull/termin
Vår 2024
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.
Den fullstendige samlingsoversikten ligger i læringsplattformen Canvas. Vennligst bruk oversikten i Canvas i stedet for timeplanen under.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Programplan

Nyhet

Studiestart for nye studenter høsten 2024 - Rektorutdanningen

Velkommen til OsloMet – storbyuniversitetet! Her er det du trenger å vite før- og under studiestart på ditt studium.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i starten av august. Hvis du ikke har fått dette må du ta kontakt med inforsenter-lui@oslomet.no og Beate Holing på epost: behol@oslomet.no

Etter du har fått dette må du aktivere brukerkontoen din. 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag.    

Sjekklisten for nye studenter

https://student.oslomet.no/sjekkliste-nye-studenter

Obligatorisk oppmøte første studiedag

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du får informasjon om tid og sted på e-post før du får tilgang til Canvas.

Syk første dag 

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til infosenter-lui@oslomet.no og Beate Holing på epost behol@oslomet.no.

Pensumpakke

Vi benytter også sommeren til å lese. Vi studerer det ferskeste innen aktuell litteratur for at dere skal få det nyeste på pensumlisten. I slutten av juni vil dere få tips til sommerlektyre, men fullstendig litteraturliste vil bli tilgjengelig på Canvas og sendt dere på mail i uke 34.

Dere kan bestille bokpakker direkte fra frydenlund@akademika.no 
I mailen må du oppgi tittelen på studiet og navn, tlf.nr og din adresse (Hvis du ønsker bøker tilsendt). Du kan også hente bøkene selv, hos Akademika Frydenlund, Pilestredet 50. 

Akademika kan sende fakturaen til din arbeidsgiver, hvis du har en slik avtale med denne. Da trenger de navn og faktura-adresse til betaler (inkl. ressursnummer dersom betaleren krever det) 

Du kan skrive å be om sommerlektyren først, og resten ettersendt når denne foreligger.

Lurer du på noe? 

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden. 

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Kontakt oss