Videreutdanning - Digitale lære- og hjelpemidler i tilpasset opplæring - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning - Digitale lære- og hjelpemidler i tilpasset opplæring Studieinformasjon

Studiested
Kjeller, Lillestrøm
Studiepoeng
Kull/termin
Vår 2023
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Timeplanen for våren 2023 er under arbeid. Den kan bli endret fram til 1. desember.

Emner og pensumlister

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Programplan

Studiestart for nye studenter - Digitale lære- og hjelpemidler i tilpasset opplæring

Denne siden vil bli oppdatert med det du trenger å vite i forbindelse med studiestart.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt