Studenthuset P52 - Student

Studenthuset P52

Studenthuset P52

Studenthuset P52 finner du øverst på campus i Pilestredet. Studenthuset er for alle studenter ved OsloMet.

Du finner blant annet leseplasser, grupperom, shuffleboard og studentforeningskontorer. Studenthuset er også arena for debatter, arrangementer og filmvisninger gjennom hele året.

I Studenthuset finner du:

 • Leseplasser: Her finner du en stille lesesal hvis du vil ha det helt stille når du studerer, men det er også mange leseplasser i den store Studenthallen hvor det også foregår arrangementer av ulikt slag.
 • Grupperom: Det finnes grupperom inne i stille lesesal, og egne båser hvor grupper kan sitte. Det er flere gruppevennlige soner i hele første etasje som kan benyttes.
 • Studenthallen med scene: I Studenthallen avholdes det ofte arrangementer av ulikt slag. Her arrangeres alt fra Språkkafeer til Foreningsdager. Alle bookinger gjøres av KK-senteret. Oversikt over hva som skjer i Studenthallen finner du her.
 • Annas spiseri: SiO sin populære kantine Annas spiseri ligger her. Nam! Last ned SiO-appen for å se dagens meny.
 • Shuffleboard: Ja, det er et shuffleboard i P52 – ta vare på tingene som hører til – og førstemann til mølla!
 • Samfunnet Bislett: Er OsloMets egne og foreløpig eneste studentpub, som tilbyr quiz, konserter, stand-up, impro, byttemarked og mye annet moro for studenter. Velkommen!
 • Studentforeninger: Livet som student blir bedre dersom man er med i en studentforening. På OsloMet har vi om lag 50 studentforeninger, og det finnes noe for de aller fleste.

Studenttorget

Er både en skranke og en rekke tjenester samlet på samme sted. Studenttorget består av alle de følgende tjenestene.

 • Studenttorget: Kan hjelpe deg med blant annet generell studieveiledning, informasjon om søknad og opptak, veiledning og hjelp til studenter.
 • Studentpresten: Trenger du en prat? Studentpresten er tilgjengelig for alle studenter ved universitetet. Uavhengig av livssyn eller religiøs tilhørighet kan du ta kontakt.
 • Studentombudet: Spørsmål om inntak, klage på eksamen, praksis, seksuell trakassering, fuskesaker? Studentombudet er et lavterskeltilbud for studenter som har spørsmål om sine rettigheter som student.
 • Studentparlamentet: Studentparlamentet sørger for at studentenes stemme blir hørt i alle saker og jobber for at alle studentene på OsloMet skal få en bedre studiehverdag.
 • Karriere, opptak og studieveiledning: Er du usikker på studievalget ditt eller hva du skal gjøre videre? Eller trenger du en prat om din CV?
 • Tilretteleggingsveiledning: Har du en funksjonsnedsettelse eller sykdom som gjør det utfordrende å være student?

Studenthallen – et levende lokale

Studenthallen er den store, åpne hallen med scene, leseplasser og spiseplasser og store vinduer ut mot plassen mellom P52 og P50. I Studenthallen kan du lese, studere i gruppe eller delta på både små og store arrangementer gjennom hele studieåret.

Studenthallen er en flerbrukshall for arrangementer og aktiviteter i tillegg til å være en av de mest attraktive lese- og lunsjplassene på campus. I Studenthallen kan du forvente at det er liv og røre gjennom hele studieåret.

Blir du lett forstyrret av at det skjer mye rundt deg finnes det stille lesesal i samme bygg. Alternativt kan lesesaler i andre bygg benyttes fritt av alle OsloMet studenter. Ønsker du å vite om det skal skje noe i Studenthallen før du rigger deg til der, kan du sjekke denne oversikten eller spørre i skranken til Studenttorget.