Droppe til innhold

Opptaks-, studie- og karriereveiledning

Opptaks-, studie- og karriereveiledning

Karriereveiledning

Trenger du en samtale om karriererelaterte temaer, hva du kan bruke utdanningen din til og hvilke jobber som kan være relevante for deg?

Vi tilbyr drop-in veiledning. Dette innebærer at du ikke har noen spesifikk avtale, men møter i det oppgitte tidsrommet for å snakke med en veileder. Henvendelser om drop-in veiledning som kommer senere enn  kl.13.45. henvises til neste dag.

Hva vi tilbyr

  • Studenter og alumner på OsloMet kan få veiledning knyttet til studievalg, karriereplanlegging og CV/søknad. Hvis du ønsker tilbakemelding på CV/søknad, ta med deg utlysningsteksten og utkast til CV/søknad. Du kan lese om hvordan du skriver en god CV og søknad her.  
  • Studenter og potensielle studenter kan få generell informasjon og veiledning om tilretteleggingsmuligheter.

Hvis du trenger veiledning knyttet til gjennomføringen av studiet du går på, undervisning, praksis etc så må du henvende deg til fakultetet du studerer på.

Tidspunkter for drop-in:

  • Tirsdag kl.12.00-14.00.
  • Torsdag kl.12.00- 14.00.

Drop-in tilbudet gjelder kun for registrerte studenter ved OsloMet. Er du tidligere student eller Alumn kan du benytte deg av drop-in veiledning inntil to år etter endt studie. For potensielle søkere henviser vi til de fylkesvise karrieresentre.

Oppmøte

Møt opp i Studenthuset, Pilestredet 52. Henvend deg i Studenttorget når du kommer.

Hvis du er student på Kjeller eller i Sandvika så er du også velkommen til veiledning i Pilestredet 52, eller du kan be om veiledning på telefon eller Skype.

Hvis du har fullført utdanningen din på OsloMet kan du benytte deg av våre veiledningstilbud i to år etter endt utdanning.

Etiske retningslinjer

Karriereveiledere har noen felles etiske retningslinjer som vi veileder etter. Du kan gjerne ta en titt på dem.

Forventninger

Les mer om hva du kan forvente av oss og hva vi forventer av deg.

 

Kontakt OsloMet Karriere

Pilestredet

E-post :
Sted/Adresse :
Studenttorget, 1.etasje, Pilestredet 52

chatbot-portlet