Innføring i tolking i offentlig sektor - Student

Studieoversikt Offentlig

Innføring i tolking i offentlig sektor Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
30
Kull/termin
Vår 2024
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Yrkesetikk og profesjonskunnskap

Emnekode TLK1100
Studiepoeng 15.0

Programplan

Nyhet

Studiestart vår 2023 - Grunnmodulen - Innføring i tolking i offentlig sektor

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Obligatorisk oppmøte 03. februar

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om tid og sted i timeplanen din øverst på denne siden.  Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)

Husk å takke ja til studieplass

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Søknadsweb. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Søknadsweb så fort som mulig og endre svaret ditt til nei.

Sjekkliste for nye studenter

Gå gjennom denne sjekklisten før studiestart.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere IT-kontoen. Senest 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag.

Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas. 

Syk første dag og fritak fra emner

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du infosenter-lui@oslomet.no og den skal inneholde:

  • Fullt navn

  • Studium

  • Dato for når du kan møte

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. 

Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.   

Samlingsdatoer, timeplan og grupper

Emnet består av en kombinasjon nettbaserte læringsaktiviteter (en kveld hver uke) og 5 helgesamlinger (3 samlinger i vår-semesteret og 2 i høst-semesteret). Samlingene foregår på OsloMet storbyuniversitetet, Campus Pilestredet.

Hvilket rom du skal møte opp til den første timen på oppstartssamlingen, finner du under Timeplan lenger oppe på siden.

På samlingene blir studentene fordelt i grupper. På samlingene får du eget program som viser romfordeling til hver gruppe for den aktuelle samlingen. I tillegg til samlinger på campus består studiet av ukentlige chatter i grupper på nett. Ukedag (onsdag eller torsdag kveld) avtales med veiledere på første samling. Timeplanene varierer basert på hvilken gruppe du blir plassert i og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart.

Ved studiestart vil du får detaljert informasjon om hvilken undervisning som gjelder for deg.

Pensum, program- og emneplaner 

  • I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du under Emner og pensumlister lenger oppe på siden. 
  • Pensumlistene dine vil du finne under Emner og pensumlister lenger oppe på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn.

Spørsmål?  

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden. 

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Kontakt oss