Droppe til innhold

StudentinformasjonBachelorstudium i fotojournalistikk

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
180
Kull/termin:
Høst 2020
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Grunnet situasjonen med Covid-19 kan det skje endringer i timeplanen på kort varsel, husk å sjekke timeplanen ofte.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Emner og pensumlister

Flermedial nyhetsjournalistikk 1

Emnekode:
JB1300
Studiepoeng:
20.0
Pensumliste Emneplan

Innføring i journalistikk

Emnekode:
JB1200
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan
Programplan

Studiestart 2020: Bachelorstudium i fotojournalistikk

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Bachelorstudium i fotojournalistikk.

Har du takket ja til studieplassen?

Senest 24. juli må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Samordna Opptak så fort som mulig å endre svaret ditt til nei.

Obligatorisk oppmøte tirsdag 11. august

Tid: 11.00 

Sted: Digitalt oppmøte på Zoom (Lenken til Zoom-rommet har blitt sendt på epost 7.8.)

Fysisk oppmøte med faddergrupper senere på dagen, se fadderprogrammet.

Det er obligatorisk digitalt oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din.

På grunn av situasjonen med koronaviruset kan det være noen studenter som har digital undervisning første dagen. Du finner informasjon om tid og sted, og om du skal møte opp på campus eller digitalt, i studiestartprogrammet og i Canvas. NB! Tid og sted står også i timeplanen øverst på denne siden. Vær likevel oppmerksom på at det kan være feil i timeplanen pga. endringer. Skulle det være avvik mellom studiestartprogram og timeplan, så er det studiestartprogram som gjelder.

Alle studenter skal registrere sitt oppmøte digitalt, du får en sms med mer informasjon før første studiedag.

På grunn av situasjonen med koronaviruset må alle studenter ta smittevernkurset til OsloMet før du møter opp på campus. Retningslinjer og smittevernkurs. 

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. I tillegg til informasjon om semesterregistrering, brukerkonto, studiekort mm. kan du lese om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklista for nye studenter finner du på våre sider om studiestart.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” fra begynnelsen av juni. Se lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. Du får studentnummer og pinkode i august, litt før studiestart. Du kan da semesterregistrere deg og komme inn i Canvas.

Timeplanen vil også vise om du skal ha digital undervisning eller undervisning på campus.

Hvis du skal ha digital undervisning: husk å bruke din OsloMet-bruker til å logge deg på digital undervisning i Zoom

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjon om hva studiet ditt inneholder, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse er i semesteroversikten øverst på denne siden. 

Innen studiestart vil du også finne lenker til pensumlistene dine fra semesteroversikten. Pensumlister blir i tillegg lagt ut i læringsplattformen Canvas, som du har tilgang til etter at du har registrert deg i august. 

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du oppe til høyre på siden.

 

Kontakt oss

chatbot-portlet