Videreutdanning for lærere i design, kunst og håndverk - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning for lærere i design, kunst og håndverk Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet
Studiepoeng
5, 10, 15
Kull/termin
Vår 2023
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Programmering og algoritmisk tenkning i kunst og håndverk

Emnekode PAKH6100
Studiepoeng 5.0

Todimensjonale og digitale uttrykk

Emnekode DKHO6100
Studiepoeng 15.0

Programplan

Studiestart for videreutdanning for lærere i design, kunst og håndverk

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart.

Studieprogrammet videreutdanning for lærere i design, kunst og håndverk består av flere enkeltemner som tilbys ulike semestre. Våren 2023 tilbys følgende emner:

• Digital 3D-modellering i kunst og håndverk D3DKH6100

• Digitale produkter i kunst og håndverk DPKH6100

• Skapende arbeid i tredimensjonal form DKHO6200

Informasjon om oppstart av det enkelte emne kommer når det nærmer seg jul.

Studiestart for de ulike emnene

Digital 3D-modellering i kunst og håndverk D3DKH6100:

Info kommer før jul

Digitale produkter i kunst og håndverk DPKH6100:

Info kommer før jul

Skapende arbeid i tredimensjonal form DKHO6200:

Studiestart på Zoom i uke 5: Torsdag 2. februar kl. 15:30-17:15.

Første dag med fysisk oppmøte er onsdag 15.2 kl. 12:30 i Pilestredet park 35, rom U1053. De tre fysiske samlingene er ons-fre i uke 7, 12 og 17.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om, tid og sted i timeplanen din øverst på denne siden.  Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Husk å takke ja til studieplass

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Søknadsweb. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Søknadsweb så fort som mulig og endre svaret ditt til nei.

Sjekkliste for nye studenter

Gå gjennom denne sjekklisten før studiestart.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere IT-kontoen. Senest 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag.

Oppmelding til et emne

Oppmelding til et emne gjøres enklest som en del av semesterregistreringen. Legg til emnet i utdanningsplanen og husk å trykke på knappen «Meld til undervisning» (det er ikke nok at emnet ligger i planen hvis du ikke er oppmeldt).

For å sjekke status på en oppmelding, eller hvis du vil melde deg opp før/etter semesterregistreringen eller endre på meldingene dine, så gå til «Aktive emner» fra toppmenyen.
Hvis emnet ligger der og statusen er «Oppmelding pågår» betyr at det at du har meldt deg riktig, men at søknaden ikke enda er innvilget. Det kan f.eks. skylde at det trengs et minimum antall søkere for at emnet skal settes i gang.

Når emnet ligger der og statusen er «innvilget» så betyr det at du har fått plass på emnet.

Syk første dag og fritak fra fag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet og skal inneholde:

• Fullt navn

• Studium

• Dato og klokkeslett for når du kan møte

Klasser, grupper og samlingsdatoer

Timeplanen over viser undervisning i emnet.

Husk at du må være innlogget på denne nettsiden og ha fått innvilget oppmelding til undervisning og eksamen for at riktig timeplan skal vises under fanen Timeplan.

Studieinfokontakt

Kontakt oss om videreutdanning for lærere i design, kunst og håndverk