APN

National institute of Mental Health And Neuro Sciences (NIMHANS)

Utveksling for Bachelorstudium i sykepleie
Sted

Bangalore, India

Antall plasser
Fra dette studiet: 10
Totalt på avtalen: 20
Skolepenger

Ja

Undervisningsspråk / arbeidsspråk
Engelsk
Søknadsfrist

Du må søke om å få reise på utveksling innen 1. september for vårsemesteret/1. februar for høstsemesteret. Se punktet om "Når kan jeg reise" for å se når du kan reise på utveksling. 

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved National institute of Mental Health And Neuro Sciences (NIMHANS)?

4. semester:

Hvis du utveksler i 4. semester følger du først en praksisperiode i Norge før avreise. Du reiser til India fra ca, midten av mars, i 3 måneder, og følger der emnet Folkehelse i et globalt perspektiv. ​Du får veiledning fra OsloMet (online) og lokalt. Oppholdet inngår som en del av dette emnet, og studiepoeng utstedes av OsloMet. Det er 10 plasser tilgjengelig i 4. semester.

6. semester:

Hvis du utveksler i 6. semester reiser du til India i januar, og er der i 3 måneder. Du følger praksisemnet Sykepleie til mennesker med psykiske lidelser ​​​​​​​og har din praksisplass hos NIMHANS. Du får veiledning fra OsloMet (online) og lokalt. Studiepoeng utstedes av OsloMet. Du må også begynne arbeidet med din bacheloroppgave, som du fortsetter å jobbe med etter at du kommer hjem. Du leverer denne på normert tid i slutten av vårsemesteret og det er derfor svært viktig at du er forberedt på å jobbe med denne også mens du er i Bangalore. Det er 10 plasser tilgjengelig i 6. semester.

OsloMet samarbeider med Nordic Centre India, som bistår med hjelp og veiledning i forbindelse med visumsøknad o.l. Les og se gjerne deres nyttige guide til å studere i India her (nordiccentreindia.com).

Språkkrav

Engelsk

Det stilles ingen formelle krav til språkkunnskap, men vi anbefaler at du har god språklig forståelse før du reiser på utveksling.

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 4. eller 6. semester. Se mer info om når under hva du kan studere.

Må jeg betale skolepenger?

Ett semester koster ca 1500,00.

Skal du hit, eller til en annen partner i Brasil, India, Kina, Sør-Afrika, Japan eller Sør-Korea, får du et månedlig tilleggsstipend på 4277 kroner fra Lånekassen. Les mer om kostnader og finansiering

Prisen er oppgitt i USD (Amerikanske dollar). Merk at studiestedet kan oppdatere prisen, og at det i så tilfelle er summen studiestedet oppgir som er riktig. Selv om du må betale skolepenger, må du også regne med andre utgifter.

 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav