APN

University of Education of Winneba, Ghana

Utveksling for Bachelorstudium i barnehagelærerutdanning, heltid
Sted

Winneba, Ghana

Skolepenger

Nei

Undervisningsspråk / arbeidsspråk
Engelsk

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved University of Education of Winneba, Ghana?

Dette er et praksisopphold som består av praksis og arbeid med studier. Emnet erstatter Ledelse, samarbeid og utvikling (LSU).  

Søknadsfristen er 1. september hvert år, og du søker i Søknadsweb.

Du er i utlandet i tre måneder, fra ca. midten av januar til ca. midten av april. Før avreise arrangeres det obligatoriske samlinger og forelesninger for å forberede deg på oppholdet. Alle studenter ved OsloMet som tar praksis i land utenfor Europa må i tillegg gjennomføre et feltforberedende kurs.

I Ghana samarbeider vi med University of Education, Winneba. Universitetet hjelper til med å finne praksisplasser og andre ting du trenger hjelp til. Du vil også ha noen faglige aktiviteter ved universitet. Du bor på Manuels guesthouse. Der velger du selv enerom eller dobbeltrom. 

Du har som regel praksis i minst to ulike barnehager, fire dager i uken. Den siste dagen er satt av til studiedag. Det er i tillegg satt av tid til en studieuke og en skriveuke, og eventuelt til å samle inn data til bacheloroppgaven din. Det er ikke et krav at du samler inn data. 

I løpet av oppholdet skal du levere flere refleksjonsnotater og ulike individuelle oppgaver og gruppeoppgaver. Du skriver på norsk og sender oppgavene elektronisk til lærere på BLU, OsloMet.  Du leverer bacheloroppgaven rundt 20. mai (datoen varierer noe fra år til år).

Les mer om det faglige opplegget i emneplanen.

Her kan du lese mer om hvorfor BLU-studentene Amalie og Yvonne synes oppholdet i Winneba gjorde de mer fleksible og åpne og ga de mange nye perspektiver på barnehagelæreryrket. 

Språkkrav

Engelsk

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit på praksisutveksling i ditt 6. semester. 

Må jeg betale skolepenger?

Det er ingen skolepenger, men du må regne med at det kan komme andre utgifter. Les mer om kostnader og finansiering 

 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav