Skip to Content

Student informationStyrerutdanning

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30
Term:
Spring 2019
Scope:
Deltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.
Show common and group teaching separately

Semester overview

The system can not currently retrieve course data for this program.
Program plan

Studiestart for nye studenter høst 2018 - Styrerutdanning

Velkommen til OsloMet – storbyuniversitetet! Opptak til Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager forutsetter at du har søkt og blitt prioritert av Utdanningsdirektoratet. Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Lederopplæringen er utviklingsorientert og praksisnær. Utdanningen legger vekt på det spesielle ved å være leder i barnehage, samt generell teori om organisasjon og ledelse.

Første studiedag

Første samling er 29. og 30.august 2018

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du melde fra til fagansvarlig. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Programplan

I programplan finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenke til programplan finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Dette har du fått informasjon om når du søkte opptak. Som student tatt opp gjennom Utdanningsdirektoratet er det ikke alt du skal gjøre, men ta en kikk på sjekklista for nye studenter

Samlingsdatoer høsten 2018

Første samling 29. og 30. august
Andre samling 24. og 25.september
Tredje samling 14. og 15. november og skriveseminar 13.november (frivillig) 

Pensum

Du får tilgang til et digitalt kompendium med utdrag fra pensum når du er tatt opp som student. Program for hver samling blir lagt ut i Canvas med henvisning til aktuell litteratur for tema på samlingen.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss