Bachelorstudium elektronikkingeniør - Student

Studieoversikt Offentlig

Bachelorstudium elektronikkingeniør Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
180
Kull/termin
Vår 2024
Omfang
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Fysikk

Emnekode MEK1400
Studiepoeng 10.0

Statistikk og risikoanalyse

Emnekode MEK2200
Studiepoeng 10.0

Digitalteknikk

Emnekode ELPE1400
Studiepoeng 10.0

Programplan

Studiestart for elektronikkingeniør - 2024

Studiestart for elektronikkingeniør - 2024

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart for elektronikkingeniør.

Obligatorisk oppmøte 13. august

Det er obligatorisk oppmøte. Du finner informasjon om tid og sted i timeplanen øverst på denne siden. Hvis du ikke møter opp og registrerer deg, mister du studieplassen din. 

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)

Husk å takke ja til studieplassen

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Samordna opptak. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Samordna opptak så fort som mulig og endre svaret ditt til nei. 

Alt om studiestart 

Sjekk ut OsloMets studiestartside. Her finner du informasjon om arrangementer, fadderordning, studentliv osv. I tillegg finner du en sjekkliste før studiestart og svar på ofte stilte spørsmål. 

Tilgang til OsloMet sine systemer  

Du får tilsendt e-post med informasjon om aktivering av IT-konto i ukene før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.  

Bruk informasjonen for å aktivere IT-kontoen din. Husk at det kan ta noe tid før du får tilgang til alle systemer. Når du logger inn på student.oslomet.no finner du snarveier til verktøyene du trenger i studiehverdagen din. Etter at du er semesterregistrert vil du dessuten se din personlige timeplan i Outlook-kalenderen og på "min side" på student.oslomet.no. Da dukker også emnene dine opp i Canvas. 

Les mer om IT-konto, tilganger og PIN-kode. 

Syk første dag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til ditt fakultet og den skal inneholde:

  • Fullt navn

  • Studium

  • Dato og klokkeslett for når du kan møte

Fritak fra emner

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Du kan søke om fritak når du har fått tilbud om studieplass og har takket ja.  

Repetisjonskurs i matematikk

Vi tilbyr et repetisjonskurs i matematikk. Kurset tar for seg matematikk som er viktig å være fortrolig med når du begynner på ingeniørutdanningen. Kurset holdes på OsloMets campus i Pilestredet. Les mer om repetisjonskurset i matematikk.

Timeplan

Timeplanene varierer basert på hvilken klasse og gruppe du blir plassert i og du kan ikke vite nøyaktig timeplan før studiestart.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Kontakt oss om elektronikkingeniør