Videreutdanning - Realkompetansevurdering - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning - Realkompetansevurdering Studieinformasjon

Studiested
Studiepoeng
15
Kull/termin
Vår 2023
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Timeplanen for våren 2023 er under arbeid. Den kan bli endret fram til 1. desember.

Emner og pensumlister

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Programplan

Nyhet

Studiestart for nye studenter - Realkompetansevurdering

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Obligatorisk oppmøte første studiedag

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om tid og sted i timeplanen din øverst på denne siden. 

Syk første samlingsdag

Dersom du på grunn av sykdom eller andre årsaker ikke har anledning til å møte første samlingsdag, må du gi oss beskjed. E-post sender du til infosenter-lui @oslomet.no og fagansvarlig. E-posten skal inneholde:   

Fullt navn   
Studium   
Dato og klokkeslett for når du kan møte  
Klasser, grupper og samlingsdatoer

Digital oppmøteregistrering

Den første dagen på studiet skal dere registrere oppmøte selv. Du vil få en sms senest kvelden i forkant med informasjon om hvordan du gjør dette. I smsen du får er det en lenke. Du vil få en kode på første samlingsdag som du skal bruke til å registrere deg i lenken. 

Sjekklisten for nye studenter

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart for å komme i gang med studiene dine. 

Sjekk nettsiden for Studiestart høst 2022.

På denne nettsiden finner du sjekklisten for nye studenter som bla. inneholder informasjon om semesterregistrering, semesteravgift, studiekort med mer.
Merk at studiestart og sjekklisten er utarbeidet med tanke på heltidssstudenter og ikke videreutdanningsstudenter så det kan være informasjon som ikke er aktuell for dere på disse nettsidene. 

Det er superviktig at dere semesterregistrerer dere og betaler semesteravgift (senest 1 sept.), aktiverer brukerkonto og logger inn på læringsplattformen Canvas før første samlingsdag!

På nettsiden student.oslomet.no finnes også informasjon om læringsplattformen Canvas, guide til oppgaveskriving, eksamen, tråløst nett mm (se under "Meny").

Tilgang til OsloMet sine systemer   


Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i starten av august. Hvis du ikke har fått dette må du ta kontakt med ditt fakultet.  Etter du har fått dette må du aktivere brukerkontoen din. 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag.    

Samlinger høst 2022

Studiet i Realkompetansevurdering har fire samlinger a to dager hvor av to digitale samlinger og to fysiske.

  • Samling 1.  22.-23. august, fysisk på campus 
  • Samling 2. 19.-20.september, digital samling på nett
  • Samling 3. 17.-18. oktober, fysisk på campus 
  • Samling 4. 21.-22.november, digital samling på nett

Undervisningen vil foregå på dagtid ca. kl. 9.00-16.00

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under Timeplan lenger oppe på siden. Blir ikke publisert før i juni. 

Eksamen

Hjemmeeksamen: 25.11-16.12

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og eller på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Kontakt oss