Videreutdanning - Pedagogisk veiledning for praksislærere og barnehagelærere, emne 1 - Student

Studieoversikt Offentlig

Videreutdanning - Pedagogisk veiledning for praksislærere og barnehagelærere, emne 1 Studieinformasjon

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
Kull/termin
Vår 2024
Omfang
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Systemet kan ikke hente emner for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Programplan

Nyhet

Studiestart for nye studenter høst 2023 - Pedagogisk veiledning for praksislærere og barnehagelærere, emne 1

Obligatorisk oppmøte 14. september 2023 kl. 09.00.

Det er obligatorisk oppmøte første studiedag. Du finner informasjon om tid og sted i timeplanen øverst på denne siden. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

Finn frem på campus Pilestredet (mazemap.com)

Husk å takke ja til studieplass

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du i nettsøknaden Søknadsweb. Hvis du har takket ja til studieplass, men likevel ikke skal ha plassen, logg inn i nettsøknaden din på Søknadsweb (fsweb.no) så fort som mulig og endre svaret ditt til nei.

Sjekkliste for nye studenter

Gå gjennom sjekkliste før studiestart og finn svar på ofte stilte spørsmål om studiestart.

Tilgang til OsloMet sine systemer

Du får tilsendt brukernavn, aktiveringspassord og pin-kode på e-post og SMS i uken før studiestart. Hvis du ikke har fått dette første studiedag må du ta kontakt med ditt fakultet.

Etter du har fått dette må du aktivere IT-kontoen. Senest 24 timer etter dette kan du logge inn på student.oslomet.no. Her finner du din personlige timeplan og snarveier til verktøy du trenger i din studiehverdag. Da vil også timeplanen din dukke opp i Outlook-kalenderen din.

Syk første dag og fritak fra emner

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Bruk kontaktskjema for å kontakte ditt fakultet (oslomet.no). Gi beskjed om:

• Fullt navn

• Studium

• Dato for når du kan møte

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere.

Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.

Klasser, grupper og samlingsdatoer

• Samlingsdatoer for høst 2023 er torsdag og fredag i uke 37 og i uke 43.  Samlingsdatoer for vår 2024 er torsdag og fredag i uke 3 og i uke 11.

• Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under Timeplan lenger oppe på siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt