Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Digital kompetanse for lærere - deltid over to semestre (nettbasert)

Studiested:
Nettbasert
Studiepoeng:
30
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Digital kompetanse for lærere

Emnekode:
DKL6000
Studiepoeng:
30.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart for nye studenter vår 2019 - Digital kompetanse for lærere, deltid over to semestre (nettbasert)

Velkommen til OsloMet! Her vil du finne det du trenger å vite før og under studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Undervisning

Vi starter opp i uke 3. Studiet er nettbasert og det er ikke lagt opp til samlinger, men vi vil legge til rette for samarbeid mellom studenter på nett.


Studiet vil være tilgjengelig på læringsplattformen Canvas, og vil starte 14. Januar. For å få tilgang til Canvas må brukerkonto være aktivert. Se sjekklista under for mer informasjon om hvordan å aktivere brukerkonto.


Studiet er modulbasert og består av 6 moduler. Hver modul har innleveringsoppgaver som må leveres før du kan gå opp til eksamen. Følgende innleveringsoppgaver skal gjennomføres i løpet av studiet:

Modul 1.Digital kompetanse – skriftlig oppgave (2000-3000 ord). Fagartikkel om IKT og læring. Innleveringsoppgave til modul 1 må være gjennomført og godkjent før du kan gå videre med de øvrige modulene.

Modul 2. Digitale tekster og presentasjoner - undervisningsopplegg og rapport med begrunnelse for bruk av digitale verktøy (1500-2000 ord). Undervisningsopplegget skal gjøre bruk av digitale tekster og presentasjoner.

Modul 3.Lyd, bilde og video -  undervisningsopplegg og rapport med begrunnelse for bruk av digitale verktøy (1500 – 2000 ord). Undervisningsopplegget skal inneholde lyd, bilde eller video og være forankret i LK06

Modul 4.Deltakelse på nett - undervisningsopplegg, rapport med begrunnelse for bruk av digitale verktøy (1500-2000 ord). Undervisningsopplegget skal gjøre bruk av wiki, blogg eller andre sosiale medier

Modul 5. Digital tallbehandling - instruksjonsvideo om bruk av et valgt program som støtter digital tallbehandling og refleksjonsnotat (1500 – 2000 ord).

Modul 6.Digitale læringsressurser - Vurdering av 2 digitale læringsressurser (omfang 2000 ord)

For administrative henvendelser ta kontakt med infosenter-lui@oslomet.no. Øvrige spørsmål knyttet til studiet kan stilles til kursansvarlige (se i høyremenyen), fortrinnsvis per e-post.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Vi anbefaler at du kjøper Didiktikk og Digitale dømmekraft før studiestart, og hvis du er har lyst til å komme i gang med lesingen tidlig kan du ta en titt på kapittel 1 i de to bøkene. Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart på hvert emne.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med faglig ansvarlige hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Kontakt oss