APN

Universidad del Pais Vasco / Euskal Herriko Unibertsitatea - E BILBAO01

Utveksling for Bachelorstudium i sykepleie
Sted

Bilbao, Spania

Antall plasser
Fra dette studiet: 4
Skolepenger

Nei

Undervisningsspråk / arbeidsspråk
Engelsk, Spansk

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved Universidad del Pais Vasco / Euskal Herriko Unibertsitatea - E BILBAO01?

4. semester:

Du følger emner ved Campus Donostia-San Sebastian på tilsammen 30 studiepoeng. Emnene inneholder både praksis og teoriundervisning. Det meste av undervisningen gjennomføres på spansk, men universitetet forteller at enkelte oppgaver kan leveres på engelsk, og at de vil bistå så godt de kan med ekstra hjelp til de som eventuelt får problemer med språknivået.

Du vil få undervisning i temaer som helsefremmende arbeid og kvalitet- og sikkerhetsarbeid i sykepleie. Praksis vil være innen medisin og kirurgi.

6. semester:

Hvis du utveksler i 6. semester vil du også være på utveksling hele semesteret, men du skal bare ta i overkant av 15 studiepoeng i regi av universitetet i Spania. I 6. semester er du tilknyttet campus Bizkaia i Leioa/Bilbao.

Praksisen du skal følge erstatter OsloMet-emnet Hjemmebaserte tjenester, rehabilitering og forebygging. Du følger helt og fullt Universidad del Pais Vasco sitt praksisemne og teoretisk undervisning tilknyttet dette. Studiepoeng utstedes av universitetet i Spania, og du har ikke veiledning hjemmefra i forbindelse med praksis.

Når du ikke er i praksis eller har teoriundervisning skal du jobbe med bacheloroppgaven din, som du vil få veiledning på online. Denne skal leveres til OsloMet til ordinære frister. Du har tilgang til bibliotek og lesesaler på campus i Spania.

Språkkrav

Engelsk (B1)
Spansk (B1)

Erasmus+ Online Language Support (OLS) tilbyr en gratis språktest online. Du kan ta testen for å kartlegge hvilket nivå du er på i det språket du skal følge undervisning eller praksis på. Etter å ha tatt testen, kan du også få tilgang til et digitalt språkkurs.  

Les mer om testen og språkkrav på Erasmus+-avtaler  

Noe undervisning er på engelsk men det meste gjennomføres på spansk. Selv om kravet er minimum B1 i spansk, anbefales B2.

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 4. eller 6. semester. Det er to tilgjengelige plasser for hvert kull.

Utveksling til Universidad del Pais Vasco er for hele semesteret, det vil si at når du utveksler hit er du der hele vårsemesteret. Du skal altså ikke ta noen emner ved OsloMet, men hvis du utveksler hit i sjette semester skal du jobbe med bacheloroppgaven mens du er i Spania.

Må jeg betale skolepenger?

Nei. Vi har noen gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+-programmet. Drar du på utveksling hit, får du dessuten Erasmus+-stipend. Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.  Les mer om kostnader og finansiering

 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav