APN

Universitat de Barcelona - E BARCELO01

Utveksling for Bachelorstudium i farmasi - reseptarutdanning
Sted

Barcelona, Spania

Skolepenger

Nei

Søknadsfrist

Du må søke om å få reise på utveksling innen 1. september for vårsemesteret/1. februar for høstsemesteret. Se punktet om "Når kan jeg reise" for å se når du kan reise på utveksling. 

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved Universitat de Barcelona - E BARCELO01?

Oppholdet inngår som en del av arbeidet med bacheloroppgaven og inkluderer normalt arbeid (feltarbeid) ved lab under veiledning. 

Universitat de Barcelona tildeler ikke sted\prosjekt, men du vil selv være ansvarlig for å kontakte de ulike forskningsgruppene\professorene ved Universitat de Barcelona for og høre om muligheter og innpass på deres prosjekt. 

Det taes forbehold om endringer i muligheter og tilbud hos partner. 

Språkkrav

Du må ta en obligatorisk, gratis språktest online. Får du et resultat under språkkravet som gjelder for avtalen, får du tilbud om et gratis, online språkkurs slik at du har riktig nivå når du reiser og kan følge undervisningen på det språket.    
  

Les mer om testen og språkkrav på Erasmus+-avtaler  

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 5. semester. 

 

Må jeg betale skolepenger?

Nei. Vi har noen gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+-programmet. Drar du på utveksling hit, får du dessuten Erasmus+-stipend. Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.  Les mer om kostnader og finansiering