En jente sitter i vinduet

Vi er her for deg som er student

Er du student og trenger noen å snakke med om dagen? Føler du uro på grunn av alt som skjer? På OsloMet finnes det mange som er her for deg.

OsloMet har flere tilbud til deg som er student når du trenger noen å snakke med. Det kan være godt å ta en prat, særlig med tanke på alt som pågår nå for tiden. Vi har tid og taushetsplikt.

Si i fra!

Husk at du også kan si i fra til OsloMet dersom det er noe i studiehverdagen du mener trenger en forbedring.

Studentpresten

Når livet blir for stort eller for lite og du trenger noen å snakke med, uavhengig av livssyn eller religiøs tilhørighet. Studentpresten har tid og taushetsplikt og du bestemmer hva du vil snakke om.

Ta kontakt på studentprest@oslomet.no

Studentombudet

Studentombudet jobber med å sikre at studentenes rettssikkerhet blir ivaretatt på OsloMet. Her kan du få råd og bistand om dine rettigheter som student. Studentombudet er uavhengig og har taushetsplikt.

Du finner kontaktinfo på Studentombudets nettside.

SiO Rådgivning

Kjenner du på stor angst for koronasmitte og ønsker noen å snakke med om det? I SiO Helse legger vi til rette for at du får en samtale på video i løpet av noen dager. Ring vårt sentralbord for å avtale: 22 85 33 00.

Studentparlamentet

Studentparlamentet er studentens øverste organ. Det består av studenter og jobber for studentene ved OsloMet

Studentparlamentet tar med de sakene studentene er opptatt av til ledelsen, og forsøker å påvirke og få gjennom de sakene som er viktige for studentenes studiehverdag. Studentparlamentet pusher også nå på for studentmedvirkning i alle beslutninger som tas på OsloMet under COVID-19-epidemien.

Vil du engasjere deg eller trenger du råd for hvordan du kan bedre studiehverdagen til dine medstudenter?

Ta kontakt med Studentparlamentet.

Studentparlamentet har også en del tips for å studere hjemmefra.

Tilrettelegging

Opplever du utfordringer med gjennomføring av studiet ditt? Har du kanskje behov for tilrettelegging på grunn av sykdom, nedsatt funksjonsevne eller dysleksi?

Ta kontakt med Tilretteleggingstjenesten, så får du veiledning knyttet til mulighetene dine.

Studie - og karriereveiledning

Få vite mer om dine muligheter og veivalg som student ved OsloMet. Dette er også et tilbud for deg som allerede har begynt å studere, men er usikker på valget ditt.

Vi har også veiledning om dine jobbmuligheter og hva som kan passe for deg. Vi vil i tiden fremover tilby alle våre veiledningstjenester via skype, telefon og e-post.

Ta kontakt med oss for avtale.