Gutt og jente smiler

Bli fadder for nye studenter

Nå kan du melde deg som fadder for nye studenter til studiestart i august 2019.

Meld deg som fadder

Du søker om å bli fadder ved å fylle ut påmeldingsskjemaet  på student.oslomet.no/fadderordningen.

Søknadsfrist: Mandag 22. april 2019 (påmeldingsskjemaet er fortsatt åpent!)

Hva gjør en fadder?

Som fadder vil du bidra til at de nye studentene blir godt kjent med medstudentene sine, campus og Oslo/Kjeller/Sandvika, samtidig som de får en trygg overgang til studenthverdagen. Det er kjempegøy å være fadder!

Faddere må:

• Ha tid til å være sammen med faddergruppen under studiestart (fra tirsdag 13. august og 1-2 uker fremover)
  • Gjennomføre fadderkurs
  • Være med på kick-off 11. august

Faddere får:

• Inngang til alle arrangementene under studiestart
  • Attest for rollen som fadder
  • OsloMet-merch og gratis ting

Mer informasjon om det å være fadder finner du på student.oslomet.no/fadderordningen.

Vil du bli internasjonal fadder?

Hvis du vil bli fadder for internasjonale studenter krysser du av for dette i påmeldingsskjemaet. Mer informasjon om det å være internasjonal fadder finner du på student.oslomet.no/en/fadderordningen.