Studenter i studenthallen i Pilestredet 52

Undersøkelse om smitterisiko ved OsloMet

Fredag 4. september får alle studenter ved OsloMet en invitasjon til å delta i verdens første studie av smitterisiko ved undervisning på campus eller digital undervisning. Husk å svare!

130.000 studenter i Norge inviteres til å delta i verdens første og største studie av smitterisiko ved undervisning på campus eller digital undervisning.

Studien skal sammenligne smitterisiko blant studentene som får undervisning på campus og studentene som har digital fjernundervisning. Dette er en viktig problemstilling for både studenter og ansatte, og for å kunne vurdere hva slags tiltak som er aktuelle dersom smittetrykket i Norge øker.

Undersøkelsen vil innebære at studenter svarer på et kort spørreskjema flere ganger i løpet av semesteret.

Hva gjør jeg?

Når du mottar e-post fra Nettskjema på fredag, klikk på lenken. Det tar bare 3 minutter å svare på spørsmålene.

Les mer om undersøkelsen på FHI sine nettsider.