lesende student

Studer smart!

Kom godt i gang med studiene og delta på Studer smart-uka 2020!

I Studer smart-uka (12.-16. oktober) kan du delta på både nyttige og inspirerende digitale kurs og forelesninger - alle kursene strømmes via Zoom.

Lær mer om hvordan du:

•     søker og finner litteratur
  •     refererer og lager litteraturlister med APA 7
  •     bruker referanseverktøyene EndNote og Zotero
  •     skriver den gode  akademiske oppgaven
  •     bruker Word effektivt i oppgaveskriving
  •     kritisk vurderer kilder

I tillegg til foredrag og kurs, kan du benytte deg av veiledningstilbudet fra biblioteket og Studieverkstedet.

Har du lyst til å lære mer om dine vaner og uvaner?

Delta på foredraget “Forståelse av vaner og uvaner i et atferdsanalytisk perspektiv” med Erik Arntzen, professor ved Institutt for atferdsvitenskap. Hva er en vane? Hvorfor lager vi oss vaner? Arntzen vil gi oss eksempler på hvordan en kan lage gode rutiner (som lese- og skrivevaner) og eventuelt bli kvitt uvaner.

Visste du at Universitetsbiblioteket tilbyr kurs og drop-in veiledning hele året?
Finn fullstendig oversikt på UBs kurssider

Vi har også laget en digital startpakke hvor du kan slå opp det du lurer på om blant annet oppgaveskriving og studieteknikk.

Studer smart-uka arrangeres av Universitetsbiblioteket på OsloMet.

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram!