Nyheter - Student

Nyhetportlet

Et bord med kaffekopp, penn og PC

Januarboost

Vi ønsker studentene våre velkommen til et nytt semester med en januarboost på campusene våre.

Til tross for pandemi og smittevernstiltak ønsker vi på OsloMet å bidra til at våre campuser blir et godt sted å være for dere som er her allerede nå. Derfor ønsker vi dere velkommen tilbake med en januarboost i uke 3 og 4!   

Kaffeutdeling 

For dere som er innom campus deler vi ut gratis kaffe fra kl. 9-10 utenfor P48 og P32/P35 hverdager, og tirsdager og torsdager utenfor Kjeller.  

Kaffetid i Pilestredet 

Det blir Kaffetid utenfor Studenthuset P52 torsdager fra kl. 14-16 med godt smittevern og utdeling av nystekte vafler og kaffe. 

Fredagskaffe på Kjeller 

Fredager fra kl. 11-13 blir det Fredagskaffe utenfor campus Kjeller  med godt smittevern og utdeling av nystekte vafler og kaffe. Les mer om fredagskaffe.

Terapihund 

Kos og lek med terapihunden Beauty for å senke skuldrene og få tankene over på noe annet! Dette gjennomføres i små grupper og det er påmelding. Møt Beauty fra 24.-27. januar i Pilestredet og 28. januar på Kjeller. Les mer og meld deg på.

Masterlunsj 

Er du masterstudent og savner et nettverk og noen å spise lunsj med når du er på campus? Bli med på lunsj sammen med andre masterstudenter tirsdag 18. og 25. januar fra kl. 12-13. Ta med matpakken din, vi serverer kaffe, te og frukt. Grunnet smittesituasjonen har vi påmelding til arrangementet. Les mer og meld deg på til masterlunsj 25. januar.