Grafikk med informasjon om Studiebarometeret

Hva synes du om ditt studium?

Er du 2. årsstudent på master eller bachelor? Svar på Studiebarometeret innen 13. november - det er viktig for at ditt studieprogram kan bli enda bedre!

Studiebarometeret er den årlige nasjonale undersøkelsen om studentenes tilfredshet med utdanningen. På OsloMet bruker vi undersøkelsen i vårt arbeid med å utvikle god studiekvalitet på alle programmer.

I år er det særlig viktig at du som er student svarer, siden universitetet rask måtte endre hvordan undervisningen ble gjennomført ved flere av våre studier, på grunn av situasjonen med koronaviruset, Undersøkelsen vil inneholde spørsmål om din tid som student under koronasituasjonen.

Gjennom å svare på undersøkelsen, er du med i trekningen av:

• 30 gavekort på 5000 kroner fra NOKUT (trekning blant alle institusjoner i Norge)
  • 5 gavekort på 1000 kroner fra OsloMet (trekning bare blant OsloMet-studenter)
  • 10 collegegensere fra OsloMet (trekning bare blant OsloMet-studenter)

Hvem kan svare på undersøkelsen?

Alle 2. årsstudenter på bachelor-/mastergradsprogram og femårige lærerstudium. Undersøkelsen blir sendt til mer enn 60.000 studenter over hele Norge.

Hvordan svarer jeg på undersøkelsen?

Alle 2. årsstudenter på bachelor-/mastergradsprogram og femårige lærerstudium får en egen lenke på e-post og sms. Det vil komme purringer fram mot fristen 13. november.