Studenter som rekker hendene i været.

Har du svart på Studiebarometeret?

Er du 2.-årsstudent på master eller bachelor? Svar på Studiebarometeret innen 12. november - det er viktig for at vi skal gjøre ditt studieprogram enda bedre!

Studiebarometeret er den eneste nasjonale undersøkelsen som spør deg som student om du er fornøyd med ditt eget studieprogram. Undersøkelsen sendes ut årlig til 2.- og 5.-årsstudenter på ca. 1800 studieprogrammer. På OsloMet bruker vi undersøkelsen i vårt arbeid med å øke studiekvaliteten på alle studieprogram. Resultatene publiseres på studiebarometeret.no

Gjennom å svare på undersøkelsen er du med i trekningen av et gavekort på 5000 kroner - totalt 30 vinnere. Det studiet med høyest svarprosent får dessuten en gratis pizzakveld sponset av OsloMet.

Hvis du ikke finner invitasjonen som ble sendt på e-post og SMS kan du få tilsendt ny lenke.

Hvem kan svare på undersøkelsen?

Alle 2.-årsstudenter på bachelor-/mastergradsprogram og femårige lærestudium. Undersøkelsen blir sendt til mer enn 60000 studenter over hele Norge.