Postit med illustrasjon av en lyspære, som er hengt opp på en korkvegg.

Har du husket betaling og registrering for vårsemesteret?

1. februar er siste frist for å semesterregistrere deg og betale semesteravgiften i Studentweb.

Slik semesterregistrerer du deg

• Logg inn på Studentweb med OsloMet-brukernavn og passord (velg Feide-innlogging)
  • Følg instruksjonene i Studentweb. Husk å fullføre hele registreringen og kontroller at kontaktinformasjonen er korrekt.

Slik betaler du semesteravgiften

Du får ikke tilsendt regning i posten, og må selve hente ut betalingsinformasjon på Studentweb.

• Fakturaen finner du normalt under fanen "Betaling"
  • Selve betalingen gjør du i nettbanken din.

Les mer om hva semesteravgiften består av.

Gjør det i god tid før 1. februar

1. februar er absolutt siste frist for semesteravgift og betaling i vårsemesteret.

Hvis du ikke har semesterregistrert deg og betalt semesteravgiften innen 1. februar mister du studieplassen din.

Enkelte oppdrag- og betalingsstudier har en senere frist. Du vil informeres direkte hvis det gjelder deg.