Bildet viser elever, studenter og ansatte ved stand for forskjellige studier i Pilestredet 35.

Fra Åpen dag 2020

Vil du jobbe med sosiale medier?

Institutt for informasjonsteknologi søker to studenter som er gode på sosiale medier, og kan promotere studiene våre i riktige kanaler.

Du vil jobbe med innholdsproduksjon og publisering, og bidra til økt kjennskap til våre studier.

Ikke minst ønsker vi at jobben du gjør skaper enda mer engasjement rundt studiene vi tilbyr.

Du kommer til å delta på forskjellige arrangementer som karrieredager, åpen dag, avslutningsseremonier og annet.

Vi rekrutterer to studenter for å synliggjøre våre studieprogrammer og studentenes læringsmiljø på sosiale medier.

Arbeidet vil utgjøre om lag 20 til 30 timer per måned. Du ansettes på timekontrakt som studentassistent, lønnstrinn 28 eller 32 avhengig av ditt utdanningsnivå.

Vi ser etter deg som er rå på kommunikasjon og ikke er redd for å teste ut nye måter å formidle budskap på en kreativ måte.

Du synes det er gøy å ta bilder, lage engasjerende innhold og vet hva som treffer målgruppen.

Vi ser for oss at du er glad i å arbeide med mennesker og liker å snakke med folk ansikt til ansikt. Samtidig klarer du å holde orden, planlegge innlegg frem i tid og overholde frister.

Helt spesifikt er du

• student på Institutt for informasjonsteknologi (bachelor i informasjonsteknologi, dataingeniør eller anvendt datateknologi, årsstudium informasjonsteknologi eller master ACIT)
  • dyktig på sosiale medier som Instagram, Tik Tok, Snapchat og LinkedIn

Kjenner du deg igjen i dette? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Maryam Kaviani (e-post).

Send søknad på maksimum én A4-side til Maryam Kaviani (e-post).

Søknadsfrist 1. desember 2022.