Covid 19: Test deg selv på OsloMet

Studenter og ansatte på OsloMet kan nå ta en gratis selvtest. Dette gjelder både studiested Pilestredet og Kjeller.

OsloMet har i samarbeid med Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) satt i gang selvtesting av studenter og ansatte på studiested Pilestredet og Kjeller.

Hvem kan ta selvtest?

Studenter og ansatte ved OsloMet kan ta selvtesten selv om du ikke har symptomer. Dersom du har symptomer skal du ikke hente selvtest på studiestedet. Er du syk skal du bestille tid for testing.

Hvor får jeg tak i selvtest?

Fra 22. april kan du hente selvtest i Studenthuset, Pilestredet 52 og i området ved hovedresepsjonen på studiested Kjeller. Følg anvisninger.

Når kan jeg hente selvtesten?

Du kan hente ut selvtesten mellom klokken 10 og 15 mandag til fredag.

Må jeg ta test for å møte opp på studiestedet?

Det er ikke et krav, men vi anbefaler studenter å ta en selvtest for å bidra til å avdekke smitte og redusere smittespredning.

Hvordan tar jeg selvtesten?

Selvtesten er enkel å bruke. Det er viktig at du følger SiO sine anvisninger om hvordan du tar testen og hva du skal gjøre hvis den er positiv. (sio.no)