Studenter på gruppetime via aktivCampus.

aktivCampus på OsloMet

Fysiske aktiviteter og sosiale treff! Norges studentidrettsforbund, i samarbeid med Rådet for psykisk helse, arrangerer aktivCampus for alle studenter i Oslo mellom 30. august og 5. september.

aktivCampus Oslo er et samarbeidsprosjekt mellom fem studentidrettslag: BI Athletics, Norges Idrettshøgskoles Idrettslag, Oslostudentenes Idrettsklubb, OsloMet IL og Studentunionen Høyskolen Kristiania Idrettslag.

Ekstra fadderuke for alle studenter

Innsatsuka 2021 vil foregå i uke 35 og har som formål å fungere som “en tredje fadderuke” preget av glede, samhold og vennskap gjennom fysisk aktivitet i regi av den frivillige studentidretten. aktivCampus ønsker å jobbe for å samle studentidretten i hovedstaden, og tilrettelegge for bekjentskap blant studenter på tvers av skoler og studieretninger ved å tilby et stort utvalg av aktiviteter for deg som Oslo-student.

I løpet av uka vil det bli arrangert ulike aktiviteter på ulike steder i Oslo.

Program

Programmet for uken inneholder alt fra kick-off, til boblefotball, kubb, rebusløp og turer i skog og mark. Alt er alkoholfritt.