Akademisk dugnad, bilde av studenter

Akademisk dugnad søker studentassistenter til norsk- og engelskundervisning!

Er du student ved OsloMet og har lyst på en meningsfylt jobb der du kan være med på å gjøre en forskjell og samtidig få verdifull arbeidserfaring? Da bør du søke på jobb som studentassistent for Akademisk dugnad for flyktninger og asylsøkere!

Vi leter etter en norsklærer og en engelsklærer til vårt team i Akademisk dugnad ved OsloMet. Akademisk dugnad jobber for integrering av flyktninger i samfunnet generelt og høyere utdanning spesielt. Vi tilrettelegger for at flyktninger og studenter kan møtes og lære av hverandre gjennom språkkurs, språkkafé og andre aktiviteter. Vi har et pågående samarbeid med NAV sitt introduksjonsprogram, Oslo kommune, Oslo Voksenopplæring og studentforeningen Norsk Start Oslo.

Arbeidsoppgaver norsklærer

Planlegging og undervisning av ukentlige kurs (onsdager eller torsdager). Studenter med undervisningserfaring vil prioriteres. Har du norsk som fag, gjerne i kombinasjon med samfunnsfag og/eller pedagogikkfaglig bakgrunn er dette en stor fordel.

Arbeidsoppgaver engelsklærer

Planlegging og undervisning av ukentlige kurs (onsdager eller torsdager). Studenter med undervisningserfaring vil prioriteres. Har du engelsk som fag, gjerne i kombinasjon med samfunnsfag og/eller pedagogikkfaglig bakgrunn er dette en stor fordel.

Generelle arbeidsoppgaver

Ulike arbeidsoppgaver i forbindelse med gjennomføring av arrangementer og forefallende kontorarbeid.

Vi leter etter

• Studenter med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.
  • Fleksible studenter som kan påta seg varierte arbeidsoppgaver. Det er en fordel om du kan stille opp på enkelte arrangementer på ettermiddags-/kveldstid, samt steppe inn for andre i teamet ved behov.
  • Engasjerte studenter med et internasjonalt og flerkulturelt perspektiv.
  • OsloMet-studenter som ikke er ansatt noe annet sted på OsloMet per nå.

Vi kan tilby

• Nyttig og meningsfylt arbeidserfaring i et hyggelig miljø.

• Lønn i lønnstrinn 26 (BA-studenter), 28 (for dem som allerede har BA-grad) eller 32 (MA-studenter).

Tiltredelse og varighet

Fra august 2022 til desember 2022, med mulighet for forlengelse.

Slik søker du

Fyll inn vårt nettbaserte søknadsskjema (nettskjema.no) og last opp CV og ev. attester.

10. juni 2022