Akademisk dugnad, bilde av studenter

Akademisk dugnad søker studentassistenter til engelskundervisning og språkkafè!

Er du student ved OsloMet og har lyst på en meningsfylt jobb der du kan være med på å gjøre en forskjell og samtidig få verdifull arbeidserfaring? Da bør du søke på jobb som studentassistent for Akademisk dugnad for flyktninger og asylsøkere!

Vi leter etter en engelsklærer og en språkkaféansvarlig til vårt team i Akademisk dugnad ved OsloMet. Akademisk dugnad jobber for integrering av flyktninger i samfunnet generelt og høyere utdanning spesielt. Vi tilrettelegger for at flyktninger og studenter kan møtes og lære av hverandre gjennom kurs, språkkafeer og andre aktiviteter.

Arbeidsoppgaver engelsklærer:

Planlegging og undervisning av ukentlige kurs (onsdager). Studenter med undervisningserfaring vil prioriteres. Har du engelsk som fag, gjerne i kombinasjon med samfunnsfag eller historie og/eller pedagogikkfaglig bakgrunn er dette en stor fordel.

Arbeidsoppgaver språkkafèansvarlig:

Produksjon av språkhefter, inkludert deltakelse på ukentlig språkkafé som arrangeres i samarbeid med studentforeningen Norsk Start Oslo (NB! På ettermiddag/kveldstid).

Generelle arbeidsoppgaver:

Ulike arbeidsoppgaver i forbindelse med gjennomføring av arrangementer eller forefallende kontorarbeid.

Vi leter etter:

• Studenter med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.
  • Fleksible studenter som kan påta seg varierte arbeidsoppgaver.
  • Engasjerte studenter med et internasjonalt og flerkulturelt perspektiv.
  • OsloMet-studenter som ikke er ansatt noe annet sted på OsloMet per nå.

Vi kan tilby:

• Nyttig og meningsfylt arbeidserfaring
  • Lønn i lønnstrinn 26 (BA-studenter), 28 (for dem som allerede har BA-grad) eller 32 (MA-studenter)

Tiltredelse og varighet:

Fra august 2021 til desember 2021, med mulighet for forlengelse.

Slik søker du:

Fyll inn vårt nettbaserte søknadsskjema og last opp CV og evt. attester

Søknadsfrist:

18. august 2021