Droppe til innhold

StudentinformasjonMasterstudium i styring og ledelse

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
90
Kull/termin:
Høst 2019
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplan for første studieår. Endringer kan forekomme. Logg inn for å se din timeplan. - logg inn for å se din timeplan.
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Ledelse i praksis

Emnekode:
MSLV4500
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Arbeidsrettslige perspektiver i endringsprosesser

Emnekode:
MSLV4700
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Kommunikasjon for ledere

Emnekode:
MSLV4101
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Styring - former og reformer

Emnekode:
MSL4000
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart 2019 - Masterstudium i styring og ledelse

Velkommen til OsloMet! Her kommer mye av det du trenger å vite før og under studiestart på Masterstudium i styring og ledelse.

Har du takket ja til studieplassen?

Får du tilbud om opptak, må du huske å bekrefte at du tar plassen innen den fristen du får oppgitt. Dette gjør du i SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte for nye studenter onsdag 21. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. 

Registrering fra kl.  09.00 og oppstartsseminar kl. 09.30 i Pilestredet 35. Se Timeplan over for informasjon om rom.

Skal du begynne på 2.eller 3. studieår? Se hvor og når du skal møte opp i din timeplan etter at du har registrert deg og meldt deg opp til undervisning og eksamen.  

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte. 

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Sjekklisten for nye studenter finner du på våre sider om studiestart

Timeplan og samlingsdatoer

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden fra 6. juni. En mer detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. Du får tilgang til Canvas etter at du har fått tilsendt pinkode og brukernavn. Dette sendes ut i begynnelsen av august. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas. (Det kan ta rundt ett døgn fra registrering til du kommer inn)

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til emnene finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. Der finner du også pensumlistene. Disse blir også lagt ut i læringsplattformen Canvas, som du har tilgang til i begynnelsen av august, etter at du har fått semesterregistrert deg. 

Fritak for fag 

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du høyere opp på siden.

chatbot-portlet