Årsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning - Student

Studieoversikt Offentlig

StudentinformasjonÅrsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning

Studiested
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng
60
Kull/termin
Vår 2021
Omfang
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser timeplanen for første studieår - er du allerede student kan du logge inn for å se din personlige timeplan.
Timeplan for høst 2018 / vår 2019 er ikke ennå tilgjengelig.

Timeplan Portlet

Grunnet situasjonen med Covid-19 kan det skje endringer i timeplanen på kort varsel, husk å sjekke timeplanen ofte

Emner og pensumlister

Integration in Work and Education

Emnekode MINF6400
Studiepoeng 10.0

Integrasjon i praksis

Emnekode MINF6300
Studiepoeng 10.0

Immigration Law

Emnekode MINF6200
Studiepoeng 10.0

Studiestart 2020 - Årsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning

Studiestart 2020 - Årsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Årsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning.

Har du takket ja til studieplassen?

Husk at du må bekrefte om du skal ta studieplassen. Fristen for å takke ja står i e-posten der du får beskjed om du har fått opptak. Du bekrefter om du tar imot plassen på Samordna Opptak Hvis du har takket ja, men finner ut at du ikke ønsker plassen likevel, må du gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no   så fort som mulig. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte torsdag 20. august

Tid: 09.30

Sted: Pilestredet 35, rom PI556

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din.

Se hvor og når du skal møte under Timeplan øverst på denne siden i løpet av juni.

T.o. OsloMet holder digital velkomstseremoni for nye studenter tirsdag 11. august kl. 15-15.45. Seremonien strømmes fra taket på P46.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. I sjekklista finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. 

Sjekklista for nye studenter finner du på våre sider om studiestart.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” (se over)  Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. (Du får studentnummer og pinkode for å aktivere IT-kontoen din og komme inn i Canvas i begynnelsen av august.)

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått studentnummer og pinkode. For å få tilgang til emnene dine i Canvas, så må du semesterregistrere deg. 

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt

Kontakt oss