Videreutdanning - Programmering i skolen for 5.-10. trinn (Kompetanse for kvalitet) - Student

Studieoversikt Offentlig

StudentinformasjonVidereutdanning - Programmering i skolen for 5.-10. trinn (Kompetanse for kvalitet)

Studiested
Studiepoeng
Kull/termin
Vår 2021
Omfang

Timeplan

Denne timeplanen viser bare foreløpig timeplan for første studieår (endringer kan fortsatt forekomme innen 01.07.) - logg inn for å se din timeplan.

Timeplan Portlet

Emner og pensumlister

Programmering for lærere for trinn 5-10, emne 2

Emnekode PRG6200
Studiepoeng 7.5

Studiestart for nye studenter høst 2020 - Programmering i skolen, trinn 5-10

Velkommen til OsloMet! Her vil du finne det du trenger å vite i forbindelse med studiestart på ditt studium.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Les sjekklista for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum.

Pensumlistene dine vil du finne under semesteroversikt lenger oppe på denne siden innen studiestart og i læringsplattformen Canvas etter at du har fått pinkode og brukernavn. Husk at du må semesterregistrere deg for å få tilgang til dine emner i Canvas.

Akademika Frydenlund kan gjøre klar pensumpakker som kan hentes i bokhandelen ved studiestart eller sendes hjem. Pensumpakker som skal hentes i bokhandelen bestilles på e-post fra Akademika minimum en uke før første samling og faktureres arbeidsgiver. Pensumpakker som skal tilsendes fraktfritt med faktura, bestilles på e-post minimum fra Akademika innen 1. august.

Bestillingen må inneholde:

• organisasjonsnummer og faktura-adresse til betaler (inkl. rekvisisjonsnummer dersom betaleren krever det)
  • navn på den som skal hente pakken
  • hvilket studium man bestiller bøker til.

Bestillingen sendes: frydenlund@akademika.no

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Studentweb lenke

Studieinfokontakt