Droppe til innhold

StudentinformasjonUtviklingsstudier årsstudium

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
60
Kull/termin:
Vår 2019
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Den fullstendige timeplanen ligger i læringsplattformen Canvas
Vis felles- og gruppeundervisning hver for seg

Semesteroversikt

Studiestart for nye studenter høst 2018 - Årsstudium/ Bachelor i utviklingsstudier

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Bachelor i Utviklingsstudier.

 

 Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna opptak. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 14. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

●     Tid: Tirsdag 14. august, Tid: 11:30

●     Sted: Pilestredet 52, rom D 112

●     Veibeskrivelse til Pilestredet

●     Studiestartprogram

●     Fadderprogram

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første dag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed. Send en e-post til infosenter-lui@oslomet.no. E-posten skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter.

Timeplan / Samlingsdatoer

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

I uke 37 (10.-13. september) er det to dagers feltseminar med overnatting på Nærsnes. Kullet deles i to - den første gruppa er på seminar fra mandag til tirsdag, og den andre gruppa fra onsdag til torsdag.

Pensum, program- og emneplaner

Vi anbefaler at du kjøper boka «Utvikling – en innføring i utviklingsstudier» redigert av Tore Linné Eriksen og Karen Brit Feldberg før studiestart, og hvis du er har lyst til å komme i gang med lesingen tidlig kan du ta en titt på kapittel 1 og 2. Resten av pensumet du trenger vil vi gjennomgå ved oppstart på hvert emne.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.oslomet.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Ta kontakt