APN

GGZ inGEEST

Utveksling for Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid - deltid
Sted

Amsterdam, Nederland

Antall plasser
Fra dette studiet: 4
Skolepenger

Nei

Søknadsfrist

Du må søke om å få reise på utveksling innen 1. september for vårsemesteret/1. februar for høstsemesteret. Se punktet om "Når kan jeg reise" for å se når du kan reise på utveksling. 

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved GGZ inGEEST?

Du reiser ut i forbindelse med emnene "Relasjon, kommunikasjon og samhandling" og «Arbeidsmetoder innen psykisk helse- rusmiddel- og avhengighetsproblematikk».

Samarbeidet med GGZ inGeest tilbyr klinisk plassering på en akuttpsykiatrisk avdeling i Nederland. Den høyintensive omsorgsmodellen (HIC) som er implementert på disse akuttenhetene, utgjør en del av læringsutbyttet. Denne modellen har blitt anerkjent av Europarådet som god praksis for å fremme frivillige tiltak innenfor psykisk helse arbeid i akuttavdelinger. Videre er HIC-modellen knyttet til WHO-programmet for sykehusbaserte tjenester som fremmer personorienterte og rettighetsbaserte tilnærminger. HIC-modellen vil berike deg med ny kunnskap om hvordan metoder og tilnærminger implementeres i praksis. Programmet tar direkte sikte på forebygging av tvang.

Les mer om GGZ in GEEST under «om studiestedet».

Språkkrav

Det stilles ingen formelle krav til språkkunnskap, men vi anbefaler at du har god språklig forståelse før du reiser på utveksling.

Selv om partneren ikke har stilt formelle språkkrav, ønsker de at du på forhånd har begynt å gjøre deg kjent med basisfraser på Nederlandsk. Vi oppfordrer alle som skal til GGZ inGEEST til å jobbe med dette i forkant av utreise.

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 4. semester. 

Utvekslingen skjer i mars til juni, over en periode på tre måneder.

Må jeg betale skolepenger?

Nei. Vi har noen gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+-programmet. Drar du på utveksling hit, får du dessuten Erasmus+-stipend. Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.  Les mer om kostnader og finansiering

 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav