APN

Richmond Foundation

Utveksling for Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid - deltid
Sted

Malta

Antall plasser
Totalt på avtalen: 5
Skolepenger

Nei

Søknadsfrist

Du må søke om å få reise på utveksling innen 1. september for vårsemesteret/1. februar for høstsemesteret. Se punktet om "Når kan jeg reise" for å se når du kan reise på utveksling. 

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved Richmond Foundation?

Du reiser ut i forbindelse med emnene "Relasjon, kommunikasjon og samhandling" og «Arbeidsmetoder innen psykisk helse- rusmiddel- og avhengighetsproblematikk». Du får veiledning lokalt, og fra veileder på OsloMet online.

Richmond Foundation er en ideell organisasjon som tilbyr rehabilitering- og psykologtjenester innen psykisk helsearbeid. Stiftelsen driver ulike steder og boliger som tilbyr tjenester som støtter enkeltpersoner og familier. De tilbyr tjenester til ulike brukergrupper i alle aldre. Gjennom recovery-orienterte tilnærminger som tar sikte på menings- og formålsfulle aktiviteter, vil du delta i flere daglige oppgaver. Disse støtter personene i deres dagligliv - både i omsorg og egenomsorg. Du vil lære nye metoder innen psykisk helsearbeid, relasjonelle tilnærminger som inkorporerer kultursensitivitet, og få en dypere forståelse av hvordan man arbeider med stigmatisering innen psykisk helsearbeid.

Les mer om Richmond Foundation under «om studiestedet».

Språkkrav

Det stilles ingen formelle krav til språkkunnskap, men vi anbefaler at du har god språklig forståelse før du reiser på utveksling.

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 4. semester. 

Utvekslingen skjer i mars til juni, over en periode på tre måneder

 

Må jeg betale skolepenger?

Nei. Vi har noen gratisplasser tilgjengelig gjennom Erasmus+-programmet. Drar du på utveksling hit, får du dessuten Erasmus+-stipend. Selv om du ikke må betale skolepenger, må du regne med at det kan komme andre utgifter.  Les mer om kostnader og finansiering

 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav