APN

Tanga International Competence Center

Utveksling for Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid - deltid
Sted

Tanga City, Tanzania

Antall plasser
Fra dette studiet: 4
Skolepenger

Ja

Undervisningsspråk / arbeidsspråk
Engelsk

Om studiestedet

Hvordan søker jeg?

Det er viktig at du leser nøye gjennom informasjonen før du søker.

Hva kan jeg studere ved Tanga International Competence Center?

Du reiser ut i forbindelse med emnene "Relasjon, kommunikasjon og samhandling" og «Arbeidsmetoder innen psykisk helse- rusmiddel- og avhengighetsproblematikk». Du får veiledning lokalt, og fra veileder på OsloMet online.

Tanga International Competence Center (TICC) er en ideell organisasjon som tilbyr helsetjenester til befolkningen rundt Tanga i Tanzania. TICC samarbeider med det eksisterende helsesystemet og gir utvidede tjenester gjennom utdanningsprogram knyttet til universiteter i Norge, som sender helsefaglige studenter til klinisk praksis der.

Gjennom utveksling fra videreutdanning eller master i psykisk helsearbeid vil du bli tilknyttet et helsehus i Tanga, som blant annet jobber med hjemmebasert omsorg og miljøtiltak innen psykisk helsearbeid. Helsehuset er tilknyttet regionsykehuset, og samarbeider med TICC.

Du vil delta i programmet TICC drifter, lede støttegrupper, bistå i miljøvennlige aktiviteter og samarbeide med det faglige personalet. Du vil lære om psykisk helsearbeid i sammenhenger preget av store sosioøkonomiske forskjeller, og dermed øke kunnskapen om kulturell sensitivitet innenfor recovery- og psykisk helsearbeid - som også tar sikte på forebygging av tvang.

Språkkrav

Engelsk

Det stilles ingen formelle krav til språkkunnskap, men vi anbefaler at du har god språklig forståelse før du reiser på utveksling.

Når kan jeg reise og hvor lenge kan jeg studere?

Du kan reise hit i ditt 4. semester. 

Utvekslingen skjer i mars til juni, over en periode på tre måneder

Må jeg betale skolepenger?

Det koster ca. 600 USD i skolepenger for et opphold på 3 måneder. I tilleg må du regne med at det kommer andre utgifter. Les mer om kostnader og finansiering 

Har du noen spørsmål?

Det tas forbehold om endringer i satser og krav