Studenttjenester på Kjeller - Student

Statisk artikkel

Studenttjenester på Kjeller

Det finnes flere ulike studentstøttetjenester for OsloMets studenter. På studenttjenestekontoret på Kjeller treffer du noen av dem.
 • SiO-rådgiver

  Rådgiver fra SiO er på Kjeller på mandager. Trenger du noen å snakke med om stress, studiemestring eller en vanskelig situasjon du er i, så kan du bestille time ved å fylle ut skjema på www.sio.no/helse. Tjenesten er et gratis lavterskeltilbud for alle studenter. 

 • Studentombud

  Har du spørsmål om dine rettigheter som student, så kan du ta kontakt med Studentombudet.  

  Du treffer henne på Kjeller på tirsdager 09:00- 15:00. Du kan også kontakte henne på studentombudet@oslomet.no eller 90 66 72 16. 

 • Campusverter

  Campusvertene er medstudenter som er ansatt for å arrangere ulike aktiviteter og bidra til et bedre studentmiljø. Har du forslag til aktiviteter som kan arrangeres for studentene på Kjeller? Ta en tur innom campusvertene som er til stede hver onsdag fra 10:00-13:00. 

 • Studentliv Kjeller

  Er det noe du savner på campus? Har du forslag til hvordan vi kan gjøre campus Kjeller til et bedre sted å være for deg? Koordinator for arbeidet med studentmiljøet på Kjeller er til stede hver torsdag fra 10:00-13:00. Velkommen innom for en prat!  

 • Studentparlamentets arbeidsutvalg (AU)

  Studentparlamentet ved OsloMet jobber for å ivareta, fremme og forbedre studentenes sosiale, faglige og økonomiske situasjon. Du treffer Studentparlamentets arbeidsutvalg på Kjeller hver fredag og noen torsdager. Du kan også kontakte dem på e-post

 • Studentprest

  Studentpresten er et tilbud til alle studenter uavhengig av bakgrunn. Når livet ikke blir helt som du hadde tenkt, og du trenger noen å snakke med, så kan du ta kontakt med studentpresten.  Studentpresten har taushetsplikt.  

  Du treffer henne på Kjeller hver fredag eller etter avtale. Ta kontakt på studentprest@oslomet.no eller 93 03 26 28.   

 • Tilgang til andre tjenester

  Det finnes flere studentstøttetjenester enn de som er tilgjengelig på campus.  Du kan benytte deg av alle disse tjenestene, uavhengig hvilket studiested du tilhører.