Pride-flagg på taket av en bygning.

Trenger du noen å snakke med?

Forferdelige hendelser ødela for pride-feiringen. Er du berørt og trenger noen å snakke med? Kontaktinformasjon finner du her.

- Vi er sjokkert og forferdet etter det som skjedde i Oslo i natt midt i Pride-uka, med to drepte og mange skadde. Varme tanker går til pårørende, skadde og andre som er rammet, sier rektor Christen Krogh.

Er du student og trenger noen å snakke med?

SiO psykisk helse vil ha rådgivere tilgjengelig for studenter som trenger noen å snakke med om skytingen i tiden fremover. Skytingen i Oslo 25.06.22 kan gjøre noen studenter redde, utrygge eller medføre en følelse av hjelpeløshet. SiO vil prioritere denne gruppen hos rådgivningstjenesten vår de neste tre ukene. Tjenesten vil være åpen på dagtid mandag til fredag. Du kan komme i gruppe med andre, sammen med en annen eller alene. Du trenger ikke bestille time på forhånd.

Trenger du noen å prate med om hendelsen på kveldstid og i helgene finnes det flere hjelpetelefoner, chat-tjenester og støttegrupper der du kan dele tanker og følelser helt anonymt, og få støtte, råd og veiledning.

Se også SiO helses nettsider

Er du ansatt og trenger noen å snakke med?

Ansatte kan få inntil tre støttesamtaler med helsepersonell om bekymringer som kan oppstå, både når det gjelder jobbrelaterte spørsmål og private forhold. Arbeidsgiver dekker utgiftene.

Gjør avtale direkte med bedriftshelsetjenesten (Avonova) ved å sende e-post til: kundesenter@avonova.no

Husk å oppgi i eposten: bestillingsnummer #352763, ditt navn, fødselsdato og tlf. nr.

Du kan også snakke med din nærmeste leder.