To studenter med hendene i været står med ryggen til, har på seg OsloMet-genser med

Registrer deg som tillitsvalgt og meld deg på tillitsvalgtkonferansen

20.-24. september arrangeres det tillitsvalgtkonferanse hvor du som tillitsvalgt vil lære alt det grunnleggende som trengs i vervet ditt. Her vil du få informasjon om de ulike støttetjenestene vi har på OsloMet, i tillegg til å bli kjent med de du skal jobbe tettest sammen med.

Tillitsvalgtkonferansen

Årets tillitsvalgtkonferanse avholdes i Studenthuset, P52 på OsloMet. Det vil være en dag for hvert fakultet:

• Mandag 20.9: Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
  • Onsdag 22.9: Fakultet for helsevitenskap (HV)
  • Torsdag 23.9: Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD)
  • Fredag 24.9: Fakultet for samfunnsvitenskap (SAM)

Programmet for din fakultetsdag begynner kl. 9.00, men du er hjertelig velkommen til å møte opp for en kaffekopp fra klokka 8:30. Fredag 24.9 arrangerer vi en festmiddag for alle tillitsvalgte fra alle fakultet i Festsalen kl. 17.00-19.00.

Registrer deg som tillitsvalgt

Meld deg på

Her kan du melde deg på tillitsvalgtkonferansen.

8.30 – 9.00: kaffe
9.00 – 12.00:

• Velkommen fra Studentparlamentet og rektoratet
  • Praktisk informasjon
  • Din rolle i studentdemokratiet: hvorfor har vi tillitsvalgte
  • Fellestjenester: Si ifra-siden
  • Panelsamtale med studentprest og studentombud
  • SiO helse
  • Skikkethet
  • Casearbeid: tilrettelegging og eksamen

12.00: Lunsj
12.45 – 15.00: Individuelle program for hvert fakultet. Her får du mer informasjon om ditt fakultet og SFR, samt muligheten til å stille spørsmål og bli bedre kjent med viktige kontaktpersoner på ditt fakultet.

NB! Mindre endringer i programmet kan forekomme.

Har du spørsmål om konferansen kan du sende e-post til Studentlivkoordinator, Nestleder i Studentparlamentet eller Organisasjonskonsulent i Studentparlamentet.