Studer smartere!

Kom på 'Studer smart-uka' på Universitetsbiblioteket og lær mer om hvordan du leser så du lærer, skriver gode oppgaver og får bedre resultater.

I løpet av 'Studer smart-uka' (7.-11. oktober), kan du gå på en rekke kurs og forelesninger til nytte og inspirasjon - både i Pilestredet og på Kjeller.

Du kan f.eks. gå på kurs om:

• Les smart - lesestrategier
  • Søk smart - Google eller fagdatabaser
  • Skriv smart - intro til akademisk skriving
  • Referer smart - grunnleggende EndNote og APA

Foredrag: Hvordan lykkes med eksamen

I dette foredraget forteller forfatteren av Superstudent-boka, Olav Schewe, deg hvordan du kan huske 30% mer fra det du leser, halvere tiden det tar deg å pugge, samt mange andre råd for å utnytte tiden maksimalt før og under eksamen.

I tillegg til foredrag, kurs og veiledningstilbud, kan du bli med på Harry Potter-quiz, strikke oransjeskjerf, delta på drop-in lesesirkel, oppleve spennende utstillinger, bytte bøker m.m.