lesende student

Studer smart!

Få hjelp til oppgaveskriving og eksamensforberedelser - delta på Studer smart-uka i oktober!

I Studer smart-uka (18.-22. oktober) kan du delta på nyttige og inspirerende digitale kurs og forelesninger - alle kursene strømmes via Zoom.

Lær mer om hvordan du:

• søker og finner litteratur
  • refererer og lager litteraturlister med APA 7
  • bruker referanseverktøyene EndNote og Zotero
  • skriver den gode akademiske oppgaven
  • bruker Word effektivt i oppgaveskriving
  • lager gode lesestrategier

I tillegg til foredrag og kurs kan du benytte deg av veiledningstilbudet fra biblioteket og Studieverkstedet.

Bli en superstudent: kurs i studieteknikk

En av Norges fremste eksperter på studieteknikk, Olav Schewe, vil gi deg tips til hvordan du kan få stålkontroll på pensum og lære slik at hjernen ikke glemmer informasjonen igjen.

Olav Schewe er forfatter av bøkene "Superstudent: Lær mer effektivt, få bedre karakterer" og "Superhjerneen: De beste strategiene for læring".

Trenger du et avbrekk fra teori og pensum?

Universitetsbiblioteket og Studieverkstedet inviterer til Leselyst på Zoom. En drop-in lesestund, hvor leseleder velger ut litteratur på forhånd, leser og leder samtalen. Du lytter og deltar i praten hvis du ønsker. Du trenger ikke forberede deg.

Program for Studer smart-uka

Program Studer smart-uka 18.-22. oktober 2021 (oslomet.no)

Visste du at Studieverkstedet og biblioteket tilbyr kurs og veiledning hele året?
Finn fullstendig oversikt over kurs og veiledning på Universitetsbibliotekets kurssider.

Vi har også laget en digital startpakke hvor du kan slå opp det du lurer på om blant annet oppgaveskriving og studieteknikk.

Studer smart-uka arrangeres av Universitetsbiblioteket (oslomet.no) på OsloMet.

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram!