Studer smart!

Nyhetportlet

lesende student

Studer smart!

Delta på Studer smart-uka! Her får du tips til hvordan gjøre det bedre i oppgaveskriving og på eksamen! 

I Studer smart-uka (25.–29. september) kan du delta på nyttige og inspirerende kurs, forelesninger og veiledninger. Noe foregår på campus, og noe foregår via Zoom. Du finner også kaffe og snacks i bibliotekene P35, P32 og på Kjeller om morgenene denne uken!

Lær mer om hvordan du: 

  • søker og finner litteratur
  • spisser problemstillingen
  • refererer og lager litteraturlister med APA 7
  • bruker referanseverktøyene EndNote og Zotero
  • skriver den gode akademiske oppgaven
  • bruker Word effektivt i oppgaveskriving

I tillegg til foredrag og kurs kan du benytte deg av veiledningstilbudet fra bibliotekene og Studieverkstedet. Kurs og veiledning tilbys også hele året!

Program for Studer smart-uka

Program og påmelding for Studer smart-uka 25.–29. september.

Hvordan leve sunt og billig som student?

Trenger du inspirasjon til fristende matoppskrifter som både er enkle og sunne? Da er dette arrangementet noe for deg. Nina Stuberg Gulseth, kjent som "Sunn student" på Instagram, har gitt ut kokebok og brenner for å vise at det verken trenger å være dyrt eller komplisert å leve sunt. 

I dette digitale foredraget vil hun lære bort noe av det hun selv skulle ønske hun visste da hun startet som student. Påmelding til Zoom-arrangementet tirsdag 26. september kl. 14.45–15.45 (oslomet.zoom.us).

Studer smart-uka arrangeres av Universitetsbiblioteket (oslomet.no). Følg oss gjerne på Facebook, Twitter/X og Instagram!