Bilde av Studentslippet-banner med dato og tekst som viser til studentslippet.no

Studentslippet - opplev Oslo helt gratis!

28. august til 12. september er Oslostudenter invitert til "bli kjent med byen"-aktiviteter over hele Oslo.

Er du helt ny i Oslo og lurer på hva Oslo har å by på? Har du alltid hatt lyst til å være med på Fangene på fortet, prøve paintball eller få en omvisning på Operaen? Nå har du muligheten - helt gratis!

Studentslippet inviterer deg som er student i Oslo til å delta på ulike aktiviteter, besøke kulturattraksjoner og utforske Oslo.

Noen av aktivitetene du kan prøve:

• Oslo klatrepark - Tryvann
  • Oslo camping - minigolf
  • Street art tour i Oslo
  • Paintball
  • SUP på Oslofjorden
  • Utekino på SALT
  • 22. juli-senteret
  • Tusenfryd

Følg eventet på Facebook og les mer om programmet og meld deg på aktivitetene (studentslippet.no).

Arrangementet er et samarbeid mellom UiO, OsloMet, BI, Høyskolen Kristiania og SiO, med et økonomisk tilskudd fra Oslo kommune.

Følg med på nettsiden for nye eventer og booking av billetter. Billetter slippes for en uke av gangen.